• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

ŁĄKA PEŁNA AUTOMATÓW CZYT. ZAPASY NA ZIMĘ :-) : 23X : BlueBerry x Mazar , MAZAR , CRITICAL JACK , SKUNK , WHITE RUSSIAN

Wyszukiwarka Forumowa:

Buhu

Active member
Buchów
0
WITAM WSZYSTKICH :spalony:
RUSZAM Z MOIM 2 OUTEM TYM RAZEM BOGATSZY W DOŚWIADCZENIE ! ! !
NAUCZYŁEM SIĘ NA BŁĘDACH I MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE DOBRZE :harvest:

DOBRA DO RZECZY :

-PECHY - http://www.f2seeds.fr.pl/ POLECAM ! ! !
FIRMY NASION : ORION , VIRUS
6X BlueBerry x Mazar AF FEM
3X White Russian AF FEM , Critical Jack AF FEM, Mazar Automatic FEM , Auto Skunk MASS AF FEM
2X AF FEM X-LINE
3X AF REG
RAZEM 23 PESTKI : MOCZONE W WODZIE PRZEZ DZIEŃ I JUŻ LEŻAKUJĄ NA WACIKACH WILGOTNYCH W BARKU PRZYKRYTE PUDEŁKIEM , PRZEWIETRZYŁEM JE DZIŚ RAZ ,

SPOT

TEN MÓJ POPRZEDNI , POSADZĘ JE W SPECJALNYCH WORKACH DO SADZENIA 10L , NIE BĘDĄ WSZYSTKIE W KUPIE ! ! !
PÓJDĄ DO KUBECZKÓW NA TYDZIEŃ NA PARAPET ZA TEN CZAS ZROBIE SPOTA ,
-GLEBA 1/2 ZIEMIA UNIWERSALNA 1/2 PERLIT , ŁYŻKA DOLOMITU
- BĘDĘ UŻYWAŁ BOIHUMUSA , PLANTON K , NA ŚLIMAKI , PROSZEK DO PRANIA - SARNY , PEWNIE OPRYSK TEŻ ZROBIĘ
:spalony:
normal_DSC_0028.JPG

oleander

Well-known member
Buchów
0
O bedzie ciekawie prawie same femki wiec jak wszystko elegancko pojdzie to palonka bedziesz mial i na zime i na wiosne he he .Teraz wszystko elegancko powinno byc . Pozdrawiam Oleander

Bigblunt

Member
Buchów
0
Jestem ciekaw czy ci dojdą do końca pory out i do :harvest:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
WITAM WSZYSTKICH :spalony:
RUSZAM Z MOIM 2 OUTEM TYM RAZEM BOGATSZY W DOŚWIADCZENIE ! ! !
NAUCZYŁEM SIĘ NA BŁĘDACH I MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE DOBRZE :harvest:

DOBRA DO RZECZY :

-PECHY - http://www.f2seeds.fr.pl/ POLECAM ! ! !
FIRMY NASION : ORION , VIRUS
6X BlueBerry x Mazar AF FEM
3X White Russian AF FEM , Critical Jack AF FEM, Mazar Automatic FEM , Auto Skunk MASS AF FEM
2X AF FEM X-LINE
3X AF REG
RAZEM 23 PESTKI : MOCZONE W WODZIE PRZEZ DZIEŃ I JUŻ LEŻAKUJĄ NA WACIKACH WILGOTNYCH W BARKU PRZYKRYTE PUDEŁKIEM , PRZEWIETRZYŁEM JE DZIŚ RAZ ,

SPOT

TEN MÓJ POPRZEDNI , POSADZĘ JE W SPECJALNYCH WORKACH DO SADZENIA 10L , NIE BĘDĄ WSZYSTKIE W KUPIE ! ! !
PÓJDĄ DO KUBECZKÓW NA TYDZIEŃ NA PARAPET ZA TEN CZAS ZROBIE SPOTA ,
-GLEBA 1/2 ZIEMIA UNIWERSALNA 1/2 PERLIT , ŁYŻKA DOLOMITU
- BĘDĘ UŻYWAŁ BOIHUMUSA , PLANTON K , NA ŚLIMAKI , PROSZEK DO PRANIA - SARNY , PEWNIE OPRYSK TEŻ ZROBIĘ
:spalony:
normal_DSC_0028.JPG

za ten czas (tydzień ) bedą fotki do "badyli ":)

D

delete

Guest
Podobnie jak ty lecę z drugim podejściem jak i ilością pestek,zmusili mnie do tego złodzieje.Myślę ze bez problemu dotrwamy do ścinki w zanadrzu szykuję boxa,będę zaglądał powodzenia :salut:

vietorius

Well-known member
Buchów
0
mily widok dla oka takie pesteczki na watkach!:yeahh:
bede zagladał

Buhu

Active member
Buchów
0
Dzięki panowie za wsparcie :zjarany: pogoda w moim rejonie ma być od teraz do konca wrzesnia
więc myślę że powinny dojść , pozdro wariaty:smokee:

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
z kulkami na wacie to życzę powodzenia, bo mozna łatwo uszkodzić kiełki, które wrastają w watę. lepiej namoczyć w wodzie kule i hop do doniczki od strzału. w tedy najmniejsze jest ryzyko spieprzenia czegokolwiek przy kiełkowaniu.
<peace>

GoodTime

Well-known member
Buchów
0
Tez niedlugo startuje z kolejna seria automatów :)
Jestem pewny, ze Tobie jak i mi dojda do konca, z ciekawoscia bede podgladal jak tam postepy robisz .
Pozdro i powodzenia.

Buhu

Active member
Buchów
0
Przed chwilą je ponadgryzałem :bounce:

GFP

Active member
Buchów
0
mam Takie pytanie po co nadgryzales same by popekaly tez mam z f2 seeds i mi zawsze kielkuja w max 2 dni bez nadgryzania itp :) to ze nadgryziesz nie przyspieszy Ci kielkowania a moze zepsuc:) takie tylko moje zdanie oczywiscie bede zagladal i z fartem :)

ps. @leniwiec - ja takiego problemu nigdy nie mialem ze sie wrastaja w kielki gdy wypusci taki kielek 0,5 cm do 1 cm wkladam do ziemi i jest ok :)

ITSA

Well-known member
Weteran
Buchów
5
weź to pudełko wsadź do zrywki i szczelnie zamknij oczywiście wcześniej namocz waciki i zaknięte w ciemne ciepłe miejsce i moment kiełki masz po 12 h czasem 18

sionka muszą sie miekkie zrobić tzn skorupki

bigalos

Well-known member
Buchów
0
wiele to z tego nie wyjdzie...licząc 90-110 dni na dojście od kiełka....lsierpień na wzrost...wrzesień na spowolnienie...październik na kwitnięcie i o listopad pewnie zahaczy....będę zaglądał i dopingował....jak dla mnie będziesz miał a wpół dojrzałe...czyli klepnie...może 1/2 godziny potrzyma

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
dojda mu, nie pie****cie! w pazdzierniku bedzie kosa, co pierwszy raz sadzicie ze macie problemy z dojściem.......:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół