• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

ŁĄKA PEŁNA AUTOMATÓW CZYT. ZAPASY NA ZIMĘ :-) : 23X : BlueBerry x Mazar , MAZAR , CRITICAL JACK , SKUNK , WHITE RUSSIAN

Wyszukiwarka Forumowa:

Kumpel

Active member
Buchów
0
Zawsze mnie zastanawiało dlaczego tak wiele osób kiełkuję w domu. Prawie tak samo skutecznie, a na pewno dużo szybciej jest wsadzić nasiono bezpośrednio do ziemi na spocie, szczególnie gdy ma się dużo nasion. W końcu w naturalny sposób też rosną bez szczególnej opieki i dają radę. Niedawno w ten sposób do ziemi wsadziłem 9 automatów, wczoraj byłem na spocie i 8 malutkich, przykrytych dla ochrony butelkami roślinek jest już na powierzchni :D Może ta dziewiąta też jeszcze wyjdzie. Co do temperatury październik/listopad, to rok temu nie było tak tragicznie, szczególnie w październiku. Gdyby jednak pogoda w ostatnich tygodniach nie sprzyjała to zawsze można od***ać prowizoryczną szklarnię/przykryć agrowłókniną, to powinno im pomóc przetrwać niskie temperatury i duże opady ;)
Pozdro i z fartem, będę zaglądał.

G

Gość

Guest
jasne ze dojda. w pol pazdziernika bedzie kosa:harvest:
powodzenia:spalony:

GFP

Active member
Buchów
0
Niedawno w ten sposób do ziemi wsadziłem 9 automatów, wczoraj byłem na spocie i 8 malutkich, przykrytych dla ochrony butelkami roślinek jest już na powierzchni :D

tez to zrobilem z 2 automatami jakies 3-4 dni temu i dzis bylem wyrosly ale to maja byc takie "dzikie" nie bede sie przykladal do ich opieki bo chce zobaczyc czy wielka opieka daje duzo czy wysarczy zasiac zostawic a zeby mnie nie korcilo tak czesto zeby chodzic (lubie patrzec jak rosna roslinki) to spota znalazlem ze w nocy tam sie nie dojdzie a w dzien nie bedzie jak tam wejsc :) znaczy mozna dojsc w nocy ale bedzie to bolalo baaardzo xD a propo tematu :

czekam na pierwsze zdjecia mam nadzieje ze wyjdzie sporo soczystych pomidorkow :) tylko dbaj o panie :D pzdr z fartem :)

Buhu

Active member
Buchów
0
Siema :zjarany:
Sprawa wygląda tak :
- 23 kubeczki , z dziurami na dole
- 5l ziemi uniwersalnej
- dołki na 0,5cm , lekko przysypane
- po 2 łyżki wody zimnej przegotowanej
- parapet w pokoju , ciepło ale bez słońca...
- Lolek w między czasie z dobrego tematu :spalony:
- koniec gadania :
normal_1_dzien.JPG

farmer4711

Well-known member
Buchów
0
Obklej te kubeczki czymś. Korzenie możesz pozabijać światłem .

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
obklej te kubeczki tak aby swiatło nie docierało do korzeni

unnamed

Well-known member
Buchów
0
I po co piszesz to znów , skoro na poprzedniej stronie napisałem to samo ?
gimbusy nie bić się !!!!:lol3:
na pewno ci się wyciagną, kup od razu ziemię i podsyp jak tylko wychylą się z kubeczków ( pewnie za jakieś 3-5 dni ) . pozdro

Buhu

Active member
Buchów
0
:zjarany:Up !!:zjarany:

Siema wariaty :spalony: :
- z 23 kubeczków wyskoczyło 14 , jedna też już powoli a reszta nic jak na razie są na parapecie 2 łyżki wody i mają słońce
- 14 sztuk postanowiłem rzucić na spota
- ziemia elegancko wymieszana z perlitem 1/1 , dolomit , foliowe doniczki dużo dziur na dole , około 8 litrów , podsypane po same liście , kermazyt , środek na ślimaki , podlane wodą , rzucam foto
normal_1_28229.JPG

normal_2.JPG

normal_DSC_0021.JPG

normal_DSC_0022.JPG

Ziomus191

Member
Buchów
0
:zjarany:Up !!:zjarany:

Siema wariaty :spalony: :
- z 23 kubeczków wyskoczyło 14 , jedna też już powoli a reszta nic jak na razie są na parapecie 2 łyżki wody i mają słońce
- 14 sztuk postanowiłem rzucić na spota
- ziemia elegancko wymieszana z perlitem 1/1 , dolomit , foliowe doniczki dużo dziur na dole , około 8 litrów , podsypane po same liście , kermazyt , środek na ślimaki , podlane wodą , rzucam foto
normal_1_28229.JPG

normal_2.JPG

normal_DSC_0021.JPG

normal_DSC_0022.JPG

No legancko się zapowiada ;) z fartem ziomek

C

Cwelucio

Guest
prawde mowiac ciekawe czy dojda ale juz widzialem ze ludzie sadzili 16 sierpnia i dochodzily wiec jeżeli pogoda bedzie git ( co sie zapowaiada ze bedzie dobra) to bedzie gitarka owocnych plonow :) i czekam na duze owoce bo jestem ciekawy co wyrosnie z tak pozno zaatakowanej MJ : ) zapraszam do mnie : )

Buhu

Active member
Buchów
0
nie no , Ziomuś mi dał , czytaj jak człowiek

bigalos

Well-known member
Buchów
0
może się powtarzam....ale może na lufkę zbierzesz :D...życzę powodzenia

Buhu

Active member
Buchów
0
Bigolas ja uważam że sierpień wrzesień będą najważniejszymi misiącami , ma być słonecznie u mnie więc myślę że dadzą radę , niech nawet będą 70 dni to początek pazdziernika...

bigalos

Well-known member
Buchów
0
no daj bóg kolego, że masz racje...wg mnie troszkę za późno ogarnięte, co najmniej o miesiąc

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół