akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Łysiczka Lancetowata - jak dozować

Wyszukiwarka Forumowa:

viri

New member
Buchów
1
Jaka jest odpowiednia dawka Łysiczki? Czy ma ona jakieś negatywne skutki? Doświadczenia po niej?

Żul

Miglanc
Buchów
23,229
Bierz tyle ile Ci się zmieści w garść.

Top One

Well-known member
Buchów
699
Jaka jest odpowiednia dawka Łysiczki? Czy ma ona jakieś negatywne skutki? Doświadczenia po niej?
tak naprawdę ..... nigdy nie wiadomo ile jest psylocybiny jaki % w grzybie ja zjadłem 25 sztuk świeżych mazurskich i było za***iście ale dobrze że miałem prześwity realności i w tych wizjach nie byłem za długo .... a było grubo - nie wiedziałem że to jest możliwe a jednak
...w pewnym momencie kontynuacja wizji poszła w stronę bardziej horroru ale uratował mnie heavy metal bo akurat słuchałem itd..... typu ; widzę od embriona po deskę grobową taki film przeobrażania się z odsłoniętymi szczegółami twarzo czaszki itp. moją kobiete przy niej leżałem ale ja to akurat może łyknąłem dobrze ze względu na traf dawki tak myśle teraz ..... powtórzyłem potem w swoim życiu parę razy ale tak nie miałem . Chihawa też się zdarzyła , nie mogłem się powstrzymać od śmiechu :) .
..... a przypomnialem sobie .... że ..... co zjadłem 25 szt. to kolega też skonsumował i On stwierdził potem ( jak działanie) jakbym zajarał dobry grass więc organizm różnie reaguje albo mi się trafiło więcej

Ostatnia edycja:

Ledowy

Well-known member
Buchów
350
Odznaki
3
Jednego kopnie po 30 sztukach, drugiego dopiero po 300 – nie ma złotego środka.
Na przykład: kumpel ze mną zjadł 120, a ja 250 sztuk. Ja miałem grubo, ale za***iście, a on wyglądał dosłownie jak po porażeniu mózgowym.Kumpela za to po 30szt na pierwszy raz do tej pory wspomina ,ze to najlepszy trip jej życia, a jest starym żarłokiem syntetycznych wytworów.

Próbowaliśmy wyjść do lasu z 6 razy, ale po otwarciu drzwi od domu działo się tyle, że ciężko było zrobić krok dalej... za dużo cieni.

Goldenów zjadam na przykład suchych 10–15 g i jest już fajnie, a Mazatapec po 10 g robi się naprawdę grubo. Koleżance po 2 g parkiet w salonie dosłownie się rozwarstwiał I bała sie wstać bo sie w nim utopi ...

Do łysiczki nie siadam poniżej 200, bo zazwyczaj się rozczaruję (zależy, z którego pola). Działanie zależy w dużej mierze od samego organizmu ,przygotowania organizmu i nastawienia psychicznego oraz tego czego oczekujemy jesli znamy swoją granice i poprostu wiemy na co sie przygotować
10463.jpg

10462.jpg

10464.jpg

10461.jpg

Pozdrawiam miłośników Grubych naturalnych tripow.
Niech Grzybóg i Jah ma was zawsze w opiece ✌️ z dobroci natury korzystajcie mądrze i odpowiedzialnie :p

Ostatnia edycja:

JimmyCzuuu

Respekt czuje przed naturą
Buchów
4,660
Jak jesz takie ilości to proponuję sie zaopatrzyć w jakiś inhibitor

Ledowy

Well-known member
Buchów
350
Odznaki
3
Jak jesz takie ilości to proponuję sie zaopatrzyć w jakiś inhibitor
Nie wiem nawet czego szukać, co mial on by mi dać 🤣 jak bylem młodszy żarłem często, teraz to max 4 razy do roku i nie czuje jakiegoś dyskomfortu na drugi dzień czy jakichś działań ubocznych

JimmyCzuuu

Respekt czuje przed naturą
Buchów
4,660
Inhibitor podbija działanie grzybów
np Ruta stepowa

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół