• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Łysiczka lancetowata psylocyby

Wyszukiwarka Forumowa:

bolczer

Well-known member
Buchów
0
czy te grzybki wystepuja tutaj w uk szperalem troche na forum i google ale nie moglem znalesc zadnej sensownej informacji.

tak przy okazji mial ktos doczynienia z Marsjanem ( Martian ) dodam ze zaczal kwitnac nie wydziela zbytnio zapachu ale jak przejechalem palcem po oszronionym lisciu to napisze ze jest to zapach nie do opisania trudno mi powiedziec do czego mozna to porownac.

pozdro i z farcikiem

djganja

Well-known member
Buchów
0
sa grzyby znalazlem kiedys nawet mape w google z najwiekszymy zkupiskami, ale jakos nigdy sie nie wybralem, angol mial mi pokazac miejsce ale jakos nie wyszzlo wiec kurde jeszcze nie mialem okazji zjesc angielskich ale sa napewno <shiza>

ddts

Well-known member
Buchów
0
czy te grzybki wystepuja tutaj w uk szperalem troche na forum i google ale nie moglem znalesc zadnej sensownej informacji.

Nie jestem specem od grzybkow
ale w zeszlym roku jakos szedlem sobie przez park trawka oczywiscie
i w pewnym momencie zobaczylem cos kolo buta cofnolem sie i to byl grzybek
wygladal wlasnie jak Łysiczka lancetowata ale nie jestem na 100% pewien
spruboj sie przejsc po wiekrzych parkach u siebie i poszukaj moze znajdziesz
wiem ze to bylo w sierpniu czyli pora deszczowa i czasami duszna

jak cos znajdziesz to pisz<peace>

djganja

Well-known member
Buchów
0
ale uwazaj tez nazbieralem kiedys ale jak wysłchły to wygladaly innaczej niz pamietalem z polski i je wy***alem najlepiej wziasc kogos kto byl tu :spalony:

popobumm

Well-known member
Buchów
0
Tez je widzialem podczas pracy na trawie zauwazylem ich spore skupiska , lecz one sa jedynie podobne to nie to czego pragniesz

długi

Advanced Smoker
Weteran
Buchów
1,817
Odznaki
2
ziomal rosna i tu nawet wiecej bo angielska pogoda sprzyja grzybowi, a psylocyby rosna na gownach zwierzat wpie****ajacych trawe.. krowy, kozy, owce etc. skocz sobie gdzies na jakies pastwisko i w kepkach trawy gdzie krowy nie wygryzly beda psylocyby, rosna w grupkach 5-30 (w kepce trawy)..

acha no i musisz oczywiscie poczekac do pazdziernika/listopada

pozdro

Herb-at-Nick

Well-known member
Buchów
1
ziomal rosna i tu nawet wiecej bo angielska pogoda sprzyja grzybowi, a psylocyby rosna na gownach zwierzat wpie****ajacych trawe.. krowy, kozy, owce etc. skocz sobie gdzies na jakies pastwisko i w kepkach trawy gdzie krowy nie wygryzly beda psylocyby, rosna w grupkach 5-30 (w kepce trawy)..

acha no i musisz oczywiscie poczekac do pazdziernika/listopada

pozdro

W polsce już we wrześniu sa zazwyczaj ale to zalezy kiedy przyjdzie odpowiednia temperatura i opady oczywiście, w listopadzie zdarzało mi sie zbierac też .W uk mieszkałem ale nie szukałem - trochę mało dzikości w zachodnich krajach takich jak Holandia czy Anglia - tzn. wszystko zaprojektowane przez człowieka ,jak znajdziesz lasek to oczywiście z kilkunastu drzew , sadzony niedawno. Ale szukajcie , w sumie pogoda na wyspach powinna sprzyjać.Ja byłem leniwy i zamówiłem sobie w uk ziarenka róży hawajskiej wysyłkowo , też maja takie związki jak grzybki. <lol>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół