Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Mam krzaczka około 2 miesięcy odmiana to Passion straszny karzeł z niego ma około 20 cm. Nie wiem czy ciąć go czy jeszcze poczekać górne liście robia sie już żóltawe.:spalony:
po wykiełkowaniu wsadziłem go w doniczkę torfową i nastepnie w większą torfową tylko że korzenie nie miały siły się przez nia przebić i tak skarłowiaciał.<shiza>
---------- Aktualizacja posta 20:57 ---------- Czas poprzedniego posta 13:50 ----------
nie wiedziałem że są automayczne passiony, kurde nie wiem jaki jest sens sadzenia auto passiona skoro można poczekać kilka tyg na całosezonową i mieć więcej plonu
czytaj posty od poczatku ..
karły bo trzymal w malej donicy i nie rozkorzenily sie tak jak powinny nie rob burdelu nikt z osobna nie bedzie ci tłumaczyc...
czytaj..!!!
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.