nasiona marihuany

Ścinac czy jeszcze nie ?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

Spajder

Guest
no niby tak :) juz poczytałem, ale patrze na ta moja i niewiem dokonca czy na zywo to tak ma wygladac. jak dla mnie to juz bym je suszył ale niech mi ktos powie czy juz sa dobre czy nie, bede bardzo wdzeczny :)

B

blancik

Guest
Jeszcze nie. Napisz ile już są dni na flo to dowiesz sie więcej napewno.

S

Spajder

Guest
nieliczyłem ile dni, nieliczyłem :(. Ale jeszcze z tydzien powinna rosnac ?

B

blancik

Guest
No, przytrzymaj ją jeszcze tydzień i wtedy zapodaj fotki. Mi się wydaje ze nawet to potrwa pona tydzień.
Elooo

H

haszyszekk

Guest
Spajder, poczekaj aż sie konkretniejsze topy zrobią... wg mnie ta roslinka jest na flo mniej niż 6 tygodni FS... ja bym jej dał 2 tygodnie i zapodal foty.
Ew. kup sobie lupe conajmniej x20 i sprawdzaj na bierząco jak wyglądają trichomy.
Więcej przeczytasz na forum. pzdr

S

Spajder

Guest
dobra, kupie to szkoło i zaczne na to patrezc .. narazie to i tak sie dopiero zaczyna moja zabawa z hodowaniem :). Ostatnie pytanie, teraz wyjezdzam na tydzien, czy moja roslinaka naswitlana 12/12 wytrzyma tydzien w tej fazie bez podlewania ? A fotofelacje bede robił :)

L

Lift

Guest
Spajder napisał:
czy moja roslinaka naswitlana 12/12 wytrzyma tydzien w tej fazie bez podlewania ?
Wytrzyma i nawet sie na niej dodatkowa porcja zywicy pojawi :queen: poniewaz gdy w ostatnich dniach roslina jest niepodlewana produkuje dodatkowa zywice zeby zapobiec utracie wody :queen:
PzDr... :queen:

S

Spajder

Guest
:) to dzieki za pomoc wszystkim. Za tydzien, jak przyjade tam foty. Pozdrawiam

H

haszyszekk

Guest
Ja bym nie zostawiał plantów na tydzień samopas z właczoną lampą... pzdr

S

Spajder

Guest
no to co wg. Ciebie mam zrobic .. nie mam do kogo oddac, ze soba tego nie zabiore wiec albo moge teraz sciac albo zostawic same na tydzien

L

Lift

Guest
jak masz taki wyloncznik czasowy to po problemie :thumleft: lapme ustawisz na 12h i git a jak nie to postaw na parapet a jerzeli mieszkasz na parteze lub gdzies nisko gdzie ludzie moga zluknac twoja roslinke postaw na jakis stolik lub szafeczke... ja bym tak zrobiB

H

haszyszekk

Guest
Skombinuj małą, tanią uzywaną pompke, rure plactikową i 2x timer...
Jeden do lampy a jeden do pompy. Timer ustawisz na np. podlewanie co 2 dzień po kilka minut i będzie git... pzdr

L

Lift

Guest
ja to bym nawet tej pompki nie zakladal, tylko podlal obficie przed wyjazdem i dal swiatlo 12/12 z tym timer'em i jak by juz roslina tracila wode to jeszcze by sie dodatkowa zywica zrobila... a jak wrocisz to przeciez i tak juz zbiory
PzDr... :queen:

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół