nasiona marihuany

Ślimaki??

Wyszukiwarka Forumowa:

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
wlasnie dzis bylem na spocie i zauwazylem u jednej roslinki ze ma powygryzane dziury w liscu :( podejzewam ze sprawcami sa slimaki ale nie jestem pewien i chcialbym us;yszec opinie bardziej doswiadczonych ;) zalaczam fotke

my.php
[/URL][/img]

kombajn

Well-known member
Buchów
0
moga byc tez inne robale, ja ostatnio mialem bialego w ziemi ale indoor powiem i mi skurczybyk zjadl tak 3mm dl. liscia klona . lisc ten byl przy ziemi. Slimaki to preparat ja dalem ok 11 zeta ale sa i drozsze.. ostatnio znalazlem dwa bo to deszcz i nabilem tego co nei byl w skorupie na szpilke . wbilem ja mu w leb i wywalilm to ochydztwo. Oblizal mi czyms ziemie, jesli nie jestes pewien to sprawdz czy jest ten ich sluz na roslinach/ziemi

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
środek na ślimaki albo może trociny też są skuteczne :p.

Ale najlepiej idź po środek przeciw ślimakom 15-20 zł jest w Obi

ANONIM :)

Well-known member
Buchów
0
ja jak mialem slimaka na krzaczku to o***al skuwy##n całego liscia a nie takie dziurki i zostawił troche tego sluzu, przeco byłem pewien ze to ślimak - 30 cm od krzaka lezał skurczybyk chyba na fazie bo sie nie ruszał :p

B

blancik5

Guest
zwróć uwagę bo to mogły też być koniki polne .napisz ile czasu ie zaglądałeś do nich i to zobaczyłeś :bounce:

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
jak bylem w poniedzialek to wszystko bylo spoko a wczoraj bylem (piatek) noi jest jak widac . Jak bede mial cos kasy to odrazu kupie jakis preparat na to hu**stwo. Wielkie dzieki za pomoc pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół