- Buchów
- 0
witam miałem automaty royal dworf z canabis fr orginalne f1 lecz w pomieszczeniu w którym były uprawiane (mieszkanie w piwnicy) po około miesiącu zaczął wychodzić grzyb na ścianach od zbyt wielkiej wilgoci lecz w samym boxie go nie było (światło lamp) z grzybem nie miłośernie walczyłem płynami ale jak zaatakował sufit i wszystkie ściany to dałem sobie już spokój. W boxie panował nie przyjemny zapach zapach pleśni dlatego były suszone gdzieś inniej ale fakt faktem capią niesamowicie Czy można coś z tym zrobić czy mam kupę towaru którego nie da się palić ?:zjarany:
I tak na marginesie powiem uważajcie na podpiwniczenia niby warunki są za***iste bo jest tam wilgotno oraz chłodno do mich hpsów nie musiałem dawać żadnej chłodzącej wentylacji. Nie musiałem inwestować nawet w nawilżacze gdyż wilgoć tam panująca była idealna. warunki bez wspomagaczy były idealne 25-28stopni nawet w upalne dni
oraz wilgotność 70-80% utrzymująca się ciągle. Warunki idealne dla konopi ale też dla Grzyba na ścianach 
I tak na marginesie powiem uważajcie na podpiwniczenia niby warunki są za***iste bo jest tam wilgotno oraz chłodno do mich hpsów nie musiałem dawać żadnej chłodzącej wentylacji. Nie musiałem inwestować nawet w nawilżacze gdyż wilgoć tam panująca była idealna. warunki bez wspomagaczy były idealne 25-28stopni nawet w upalne dni