akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Śmierdząca marichuana

Wyszukiwarka Forumowa:

Kris_gibon

Well-known member
Buchów
0
witam miałem automaty royal dworf z canabis fr orginalne f1 lecz w pomieszczeniu w którym były uprawiane (mieszkanie w piwnicy) po około miesiącu zaczął wychodzić grzyb na ścianach od zbyt wielkiej wilgoci lecz w samym boxie go nie było (światło lamp) z grzybem nie miłośernie walczyłem płynami ale jak zaatakował sufit i wszystkie ściany to dałem sobie już spokój. W boxie panował nie przyjemny zapach zapach pleśni dlatego były suszone gdzieś inniej ale fakt faktem capią niesamowicie Czy można coś z tym zrobić czy mam kupę towaru którego nie da się palić ?:zjarany:

I tak na marginesie powiem uważajcie na podpiwniczenia niby warunki są za***iste bo jest tam wilgotno oraz chłodno do mich hpsów nie musiałem dawać żadnej chłodzącej wentylacji. Nie musiałem inwestować nawet w nawilżacze gdyż wilgoć tam panująca była idealna. warunki bez wspomagaczy były idealne 25-28stopni nawet w upalne dni :) oraz wilgotność 70-80% utrzymująca się ciągle. Warunki idealne dla konopi ale też dla Grzyba na ścianach :(

Thefekt

international farmer
Buchów
0
Wilgotność odpowiednia na fazę wegetatywną, na pewno nie na flo ; )

G

Gość

Guest
;]

zobaczylem tylko nazwe postu i odechcialo mi sie czytac...

" Smierdząca mariCHuana" WTF??

M

Mr. Edek

Guest
Ortografią nie świecisz, aż nie chcę się wchodzić w taki temat, bo tak pisać mogą na pewno nie osoby, z ukończonym wiekiem pełnoletności. :zjarany:

biolog

Active member
Buchów
0
nie rozumie o co się spinacie, źle chłopak napisał i tyle, co ma ortografia do pełnoletności?, fakt razi w oczy ale bez przesady i więcej luzu panowie i panie

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
jak narazie to nikt z was nie wniósł nic do tematu .. powietrz to troche moze ten zapach ci zniknie a jak nie to do sloika daj palonko + skorki od cytrosow 3 dni i masz za***isty zapach

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Zgadza się przeprowadź curring ale nie 3 dni tylko 3 tygodnie . Skórka cytryny pomoże poprawić smak ale również dodatkowo pomoże nabrać im wilgoci ... Wysusz dobrze w słoju , dołóż skórę i kontynuuj curring . pozdr:smokee:

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
6
to wlasnie przez to ze nie miales wentylacji. czego sie spodziewales? :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół