• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Śmietnik

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
.....................................

Ostatnia edycja:

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Po ch*j gotowac kamienie??
Rozumiem na spod keramzyt no ale tym mnie zaskoczyles...
Sama gleba wystarczy nie mieszaj z kokosem.
Wybieraj albo coco albo terra
Perlit nie kosztuje milionow ale styropian moze byc

G

Gość

Guest
Wiem ,że perlit jest tani ,ale chodzi o to że w kwiaciarniach do których mam dostęp nie można nic kupic praktycznie :D
Kamienie na dól ,żeby korzenie mogły lepiej oddychac ,a gotowac po to żebby cały syf zabic.No i na góre po to zeby wykorzystać całą objętośc doniczki ,ponieważ ok 30% doniczki jest nie wykorzystywane.
Te ziemie uniwersalne to lipton lekko bo mają mało tego wszystkiego ,chciałbym je jakoś uszlachetnic.

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
moze zamów se kermazyt i dolomit do tej ziemii, i jak masz kiepską ziemie to chociaż daj ten dolomit... . sporo pomaga uzupełnia pewne pierwiastki i zapewnie odpowiednie PH na jakiś czas. lub pojedź dop marketu, ziemia wcalenie musi być prze***ana.... . A to co pisze na pudełkach to są niestety bujdy... nigdy nie wiesz jaka partia ci sie trafi oni to po prostu wydobywają i pakują ... .

G

Gość

Guest
Własnie chodzi o to ,że lipa z zamawianiem... tak to był kupił Compo Sane ona ma wszystko ,torf ,perlit itp.Ale zamówie kurierem i nie bedzie miał kto odebrać paczke.Może podbije do jeszcze jednej kwiaciarni ,ale to w ch*j kawałek drogi z buta ,no ale dla dziewczynek sie poświęce:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół