akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Światlo w piwnicy !!!

Wyszukiwarka Forumowa:

fajrant

Member
Buchów
0
witam mam w piwnicy 4 swietlowy x 20w i HPS 70 w zasilacze itp. =160W czy administracja osiedla moze dowiiedziec sie o takim poborze mocy ??? tym bardziej ze blok ma 11 pieter i przynajmniej na kazdym nie ma zarowki albo nie dziala... moga mnie wykryc ?? prosze o odp.

R

Rider

Guest
Nie , no opłaty za prad w piwnicy składaja sie wwszyscy mieszkancy klatki czyli gdzies o 2zł wiecej niz normalnie ludzie beda płacic za prad przez miesiac ;]

hlor

Well-known member
Buchów
2
Urban ma racje jak mowisz ze w tym bloku jest za jedenascie pieter to za***iscie duzo ludzi musi w nim mieszkac i takie 2zl to prawie nic,a jesli nawet cos bedzie ktos podejrzewal to nikt na sile nie moze wejsc do twojej piwnicy bez zgody wlasciciela i wlasciewie czemu mieliby akurat przypuszczac ze to w twojej piwnicy jest takie zuzycie pradu??

hlor

Well-known member
Buchów
2
Wiem dlatego niema mowy zeby ktos cos podejrzewal

Y

young_buddah

Guest
A w piwnicy nie ma jakiegoś licznika? Nikt się nie skapnie że ni z gruchy ni z pietruchy przypieprzył tak szybko prąd? Ktoś to chyba jednak kontroluje.

ANONIM :)

Well-known member
Buchów
0
ostatnio gdzies czytalem o pobieranym pradzie na lewo do uprawy konopii :) i niestety dobrze sie to nie skonczyło namierzyli cala uprawe tylko to nie bylo w bloku ale w jakiejs stodole :) a co to blokow i piwnic w nich to raczej nie powinni sie zczaic :)

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
2zł dla każdego lokalu, prawda niedużo... ALE: najpierw rachunek przychodzi do administratora bloku którego być może to zainteresuje i zacznie szukać. ale warto spróbować powinno być spoko szczególnie że to duży blok.

P

predator

Guest
też mam podobny problem ale nie używam
fajrant napisał:
4 swietlowy x 20w i HPS 70 w
tylko HPSa 400w jeszcze jest cicho ciekawe ile.................

R

Rider

Guest
N!x napisał:
ALE: najpierw rachunek przychodzi do administratora bloku którego być może to zainteresuje i zacznie szukać
LOL jego to h*j obchodzi ,tylko dopisze te 2zł do rachunku kazdego z mieszkanców a ludzie o te 2zł tez niebeda biegac po policji ,gdyby to była kwota 15zł to wtedy jakis lokator mógłby sie przejsc na administracje i wtedy jakis pan specjalista by to moze zaczał sprawdzac ;].Te 2zł podałem tak na oko ale wydaje mi sie ze to bedzie jeszcze nizsza kwota.

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
urban, niedociera że jak rachunek za prąd w piwnicy wzrośnie o ponad 100zł na kwartał w porównaniu do poprzedniego rachunka się nikt nie spostrzeże? nie znasz ludzi... najczęśniej się udaje ale nas już raz usunęli z bloku bo się skapnęli z prądem!

fajrant

Member
Buchów
0
ale w sumie masa ludzi uzywa wiertarek,wyzynarek itp... a niektore zarowki sa powykrecane mysle nie bedzie problemu ;)

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
administrator bloku nie zwraca uwagi?Zależy jszcze jaki.
U nas w bloku są 24 rodziny,więkoszosc to moherowe berety,konfidenci etc.A administrator bloku stoi na czele.Dzwoni na policję jak ktos głosniej słucha muzyki.Gdyby się zorientował to nie było by tak miło.Pozatym zawsze jak idę do piwnicy (zaraz obok są drzwi do mieszkania nr1) to zawsze ***ana suka wyjdzie obczaić co sie dzieje,otwiera drzwi i patrzy! dlatego zrezygnowałem z uprawy w tej ***anej piwnicy!
Ale Jesli macie inne warunki to tylko pozazdroscic:)
pozdro

R

Rider

Guest
LOL powiedz im ze czasy PRLu sie juz skonczyły :sunny:
Cos mały ten blok tylko 24 rodziny u mnie w jednej klatce jest 12 rodzin a klatek w bloku jest 4 ;]

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
u mnie w bloku jest 40 rodzin w bloku.. moja klatka to tak pół na pół młodzi i berety :)
Naprzeciwko.. mnie mieszka moher, gruby ale jego to rybka co sie dzieje. Obok mnie mieszka rodzinka ale Baba Domu :) to straszna peplara, nie wiem jakim cudem ale jak szlifowałem nóż w pokoju :) to już na przedpokoju nie było niczego słychać ale ona wyłapała all i skarżyła się reszcie rodziny agrrr. Jest jeszcze moher z 1 piętra jak tylko coś się dzieje w piwni to schodzi i obczaja wieśniak. Zawsze jak coś tam robiłem to wpadał i otwierał piwnice to teraz się zamykam i nie odpowiadam jak coś do mnie się porozumiewa :).

Reszta to spoko ludzie - młode małżeństwo (żandarm) pewnie by mi jeszcze pomógł w uprawie :D. Czasami wyżynarki, szlifierki słysze w piwni to sie czepiać nie będą na te... 600W ? :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół