akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Świetlówka wypali dziure w folii?

Wyszukiwarka Forumowa:

kojot

Well-known member
Buchów
0
czy jak mam folie ta z apteczki i do niej jest docisnieta zarowka 15W ta energo oszczedna to moze wypalic dziure :| bo roche doaje ciepla i sie boje :p

wilk

Well-known member
Buchów
0
energooszczędna żarówka nie przepali nawet papiru nawet ta 21W

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
niezbyt cie rozumiem, ale nie wiem czy nie przepali, mi swietlowka energooszczedna 24w przepalila linke zeglarska! (po czym spadla i zjarala krzaczka :( )

kojot

Well-known member
Buchów
0
no mi przed chwila jedna spadla zarowka bo mam narazie w takim malym boxie zeby urosly. zarowka byla na chama wsadzona i trzymala sie na scianach spadla i mi spalila roslinke :/

wilk

Well-known member
Buchów
0
ja kiedyś na próbe owinąłem philipsa kartką na to gumka receptórka, włączyłem na dwie godziny i nic

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
my tu nie mowimy o 2 godzinach tylko o 24h/7 dni w tygodniu :) i tak przez kilka tygodni/miechów :D osobiscie polecam linke metalowa (zbrojona) :D daje rade :p

kojot

Well-known member
Buchów
0
wlasnie ze ta jest na jakis tydzien dwa :p bo to taki maly boxik na rozrod :p

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Ja mam podwieszone świetlówki na lince z jakiegoś naturalnego tworzywa... i wszystko jest wporządku, mam 2x 23W Philips po całym dniu świecenia mogę spokojnie dotknąć żarówki i nie jest gorąca :scratch: może więcej ciepła wydzielają kompakty za 2.99 :farao:

Mam małe pytanko dorwałem lampke HPS za 70 zeta cały układ z lampą HPS 100W NAV-E Super Wydajność lampy 16 000 lumenów, przewidywany przez producenta czas pracy 19 000h firmy Osram, ma wydajność chyba philipsa 150 W.. kupić to ?

W sumie muszę się zdecydować do jutra :) dajcie znać.. acha tylko nie ma odbłyśnika :pale:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół