• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

ścinka pomocy!!

Wyszukiwarka Forumowa:

jacko

Well-known member
Buchów
0
Witajcie, chciałbym się was spytać ile mniej wiecej im zostało życia:

Automazar

zostało im 2/3 tygodnie? czy więcej, nie jestemwstanie podać wieku roślin
Pozdrawiam :spalony:

D

delete

Guest
3 tygodnie śmiało, im dłużej potrzymasz tym więcej zetniesz pod warunkiem dobrej pogody. Uważaj na pleśń, jeżeli zacznie atakować proponuje kosę, nie ma sensu bawić sie w wycinanie!?!

Maryland

Well-known member
Buchów
0
Myślę, że spokojnie miesiąc czasu zanim ładnie napuchną.

jacko

Well-known member
Buchów
0
oprysk na grzyby/pleśń ma jakiś wpływ na smak tematu? i czy warto pryskać,
jak sie pojawi pleśń to jak rozpoznać :D wybaczcie ale nie chce mi sie zabardzo szuka© prosze o jakies rady i pomo©:spalony:

Atomowy Klaun

Member
Buchów
0
Lepiej zapobiegac niz leczyc. Do scinki ci zostalo jeszcze troche wiec kup topsin i zrob oprysk, potem robisz flusha ew. porzadny oprysk z samej wody przed scinka i tyle. Zaoszczedzisz sobie tylko wk***ienia i zachodu jak sie okaze ze zostal tydzien a siadla ci plesn.

jacko

Well-known member
Buchów
0
dziś ide na spot, patrze a tu nie ma pomidorków!! jakiś sk***iel ukrad w nocy, takiego sk***ysynstwa nie spodziewałem sie ale co zrobić, niech to splesnieje temu złodziejowi, prawie 2miechy dbania i opiekowania sie poszło sie je**ć, dobra dziękuje Wam za dobre rady, Oby Wam sie udało dotrwać do żniw Pozdrawiam :pl:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół