Witam wszystkich jest to pierwsza uprawa indoor. Pomidor nr 1 to no name z pestek od kumpla, roslina numer dwa to Specjal Kush #1 fem z ganjafarmer.pl z nim jest wszystko ok tyle ze jest bardzo maly byl 10 dni na wegu i musialem przełączyć światło 12/12 bo bylo za gorąco w boxie. Wiatraki mam dwa jeen miesza a obok drugiego idzie rura pcv połączona z dziurą. NA samym szczycie boxa jest wylot. Problem polega na tym że nr 1 ma już dwa miesiące i od samego początku jest bardzo spowolniona (przynajmniej tak mi sie wydaje) jak na moje oko jest mała. 30 dni na wegu, teraz mija 30 dni od przełączenia 12/12. Na wegu dostawała nawóz Planton S. Od 30 dni leje Planton K. Posadzona w doniczkach okolo 6l przy oświetleniu 4 świetlówki 23W co daje okolo 5000 lumenów i 2 świetlówki 15W = 1600 lumenów razem 6,6k Lumenów. Box 50x50 wysokosci nie znam, odbłysnik zrobiony z foremki do pieczenia ciasta. PH ziemi nie znam ponieważ nie mam żadnego PH metru. Drugim problemem są usychające liście w dolnej partii rośliny, zaczynają pojawiać się male plamki a potem usycha cały liśc. Wygląda to tak:
Tak wygląda BOX
Teraz roślinki nr1 jak dla mnie bardzo mała ;/
Glówny top
Inne
Teraz SPECiAL KUSH #1
Ta mimo 30 dniu przy świetle 12/12 nie chce zakwitnąć. Przez ostatnie 4 dni wgl nie rośnie. Wydaje mi się, że idzie w korzeń. Co zrobić z tymi liśćmi i wzrostem ?
---------- Aktualizacja posta 21:28 ---------- Czas poprzedniego posta 01:34 ----------
Widzę że wszyscy się rwą do pomocy .. Prosze pomóżcie coś bo mi plant uschnie ;/

Tak wygląda BOX

Teraz roślinki nr1 jak dla mnie bardzo mała ;/

Glówny top

Inne

Teraz SPECiAL KUSH #1

Ta mimo 30 dniu przy świetle 12/12 nie chce zakwitnąć. Przez ostatnie 4 dni wgl nie rośnie. Wydaje mi się, że idzie w korzeń. Co zrobić z tymi liśćmi i wzrostem ?
---------- Aktualizacja posta 21:28 ---------- Czas poprzedniego posta 01:34 ----------
Widzę że wszyscy się rwą do pomocy .. Prosze pomóżcie coś bo mi plant uschnie ;/