• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Żółte liscie. ph w normie . uzywam odzywek canna

Wyszukiwarka Forumowa:

oko_proroka

Member
Buchów
0
Witam wszystkich . moje panienki kwitna juz 5 tydzien i cały czas powstaja nowe zolte liscie w czym problem?? Planty to POWER PLANT

:zjarany::zjarany:

blysku

Well-known member
Buchów
0
ja mysle ze jest oka ;] widze ze te duze ci tylko zmieniaja kolor tak jak u mnie tylko ze ja sie tych wielkich pozbywam zeby sobie szczyty ladnie poodslaniac pozdro co do odzywek tez leje canna ;]

Justi

Well-known member
Buchów
0
W tym problem, że przejmujesz się błahostką... Czemu? Już Ci tłumacze. Otóż roślina na flo pobiera azot z liści, dlatego żółknie. Jeszcze w początkowym flo daje się nawozy z azotem, ale gdy roślina już jest w późnym flo, staramy się omijać szerokim łukiem azot, gdyż po 1 spowalnia kwitnienie, a po 2 w późnym flo roślinie potrzebny jest potas i fosfor. Dlatego nie patrz na te żółte liście tylko poszukaj dobrego środka z fosforem i potasem. Staraj się aby nawóz miał jak najmniej azotu no i wal dużo, dużo i spodziewaj się nie długo, bo to z leci szybko kosy... A te żółte liście same będą opadać, albo jak już będą tak "brzydkie" możesz je odrywać.

z fartem :harvest: !!

oko_proroka

Member
Buchów
0
W tym problem, że przejmujesz się błahostką... Czemu? Już Ci tłumacze. Otóż roślina na flo pobiera azot z liści, dlatego żółknie. Jeszcze w początkowym flo daje się nawozy z azotem, ale gdy roślina już jest w późnym flo, staramy się omijać szerokim łukiem azot, gdyż po 1 spowalnia kwitnienie, a po 2 w późnym flo roślinie potrzebny jest potas i fosfor. Dlatego nie patrz na te żółte liście tylko poszukaj dobrego środka z fosforem i potasem. Staraj się aby nawóz miał jak najmniej azotu no i wal dużo, dużo i spodziewaj się nie długo, bo to z leci szybko kosy... A te żółte liście same będą opadać, albo jak już będą tak "brzydkie" możesz je odrywać.

z fartem :harvest: !!

ok dzięki teraz tylko pytanie kiedy ściąć za ile mniej więcej dojdzie. jutro będzie 6 tydz kwitnięcia od kiedy go chowam 12/12.Przypominam że chowam do garażu bo pogoda w NL juz sie psuje i nie wiedziałem czy same dojda. Pozdro:zjarany::zjarany::zjarany::zjarany::zjarany::zjarany::zjarany:

---------- Aktualizacja posta 12:05 ---------- Czas poprzedniego posta 12:04 ----------

:harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół