Witam, takie oto coś. Co może być problemem, podlewałem z nawozami jakieś 2 dni temu, może trochę więcej.
Blueberry AF
Pod światłem:
Cała roślinka:
W boxie:
Tylko trzy liście na samym dole. Roślinka ma jakieś 14 dni.
Może to wina tego że podczas podlewania z nawozami ( Advanced Nutrients 5w1, Micro, Grow i Bloom- 4/4/4ml na litr, wg zaleceń producenta, 0,75 l roztworu na roślinkę na 5 litrową donice), polałem dolne listki podczas podlewanai właśnie tym roztworem. Co o tym myślicie, inne roślinki tego nie mają), inne to 3x Lowryder #2
---------- Aktualizacja posta 03:19 ---------- Czas poprzedniego posta 03:16 ----------
Zapomniałem dodać że temp 25 stopni, wilgotność 50-70, 4 wiatraki 120 mm i jeden mieszający 120 mm ( Zephyr), ph 6,5 w każdej roślince.
---------- Aktualizacja posta 05:17 ---------- Czas poprzedniego posta 03:19 ----------
Psikałem ostatnio dwa razy asashi sl, może to to ?
---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 05:17 ----------
Nikt
???
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 16:41 ----------
Nikt nie może pomóc ?
Blueberry AF
Pod światłem:

Cała roślinka:

W boxie:

Tylko trzy liście na samym dole. Roślinka ma jakieś 14 dni.
Może to wina tego że podczas podlewania z nawozami ( Advanced Nutrients 5w1, Micro, Grow i Bloom- 4/4/4ml na litr, wg zaleceń producenta, 0,75 l roztworu na roślinkę na 5 litrową donice), polałem dolne listki podczas podlewanai właśnie tym roztworem. Co o tym myślicie, inne roślinki tego nie mają), inne to 3x Lowryder #2
---------- Aktualizacja posta 03:19 ---------- Czas poprzedniego posta 03:16 ----------
Zapomniałem dodać że temp 25 stopni, wilgotność 50-70, 4 wiatraki 120 mm i jeden mieszający 120 mm ( Zephyr), ph 6,5 w każdej roślince.
---------- Aktualizacja posta 05:17 ---------- Czas poprzedniego posta 03:19 ----------
Psikałem ostatnio dwa razy asashi sl, może to to ?
---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 05:17 ----------
Nikt
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 16:41 ----------
Nikt nie może pomóc ?