akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Żółte plamy na liściach (!?)

Wyszukiwarka Forumowa:

patkud

Well-known member
Buchów
0
Witam, takie oto coś. Co może być problemem, podlewałem z nawozami jakieś 2 dni temu, może trochę więcej.

Blueberry AF
Pod światłem:

Cała roślinka:

W boxie:

Tylko trzy liście na samym dole. Roślinka ma jakieś 14 dni.

Może to wina tego że podczas podlewania z nawozami ( Advanced Nutrients 5w1, Micro, Grow i Bloom- 4/4/4ml na litr, wg zaleceń producenta, 0,75 l roztworu na roślinkę na 5 litrową donice), polałem dolne listki podczas podlewanai właśnie tym roztworem. Co o tym myślicie, inne roślinki tego nie mają), inne to 3x Lowryder #2

---------- Aktualizacja posta 03:19 ---------- Czas poprzedniego posta 03:16 ----------

Zapomniałem dodać że temp 25 stopni, wilgotność 50-70, 4 wiatraki 120 mm i jeden mieszający 120 mm ( Zephyr), ph 6,5 w każdej roślince.

---------- Aktualizacja posta 05:17 ---------- Czas poprzedniego posta 03:19 ----------

Psikałem ostatnio dwa razy asashi sl, może to to ?

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 05:17 ----------

Nikt :( ???

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

Nikt nie może pomóc ?

Domking

Well-known member
Buchów
0
Masz jak ph ziemi sprawdzic? Ja leje kupna z tesco ta sama zawsze ph 6,5 i zadnych problemow nie mam. Nawet juz przestalem miernik ph uzywac bo zawsze takie samo

patkud

Well-known member
Buchów
0
Ja podlewam wodą za cerefura coś około 6,5 na forum znalazłem, mam miernik ph, do tego mam PH PERFECT tri packa od Advanced Nutirients i zawsze mam 6,5,

Temperatura 24 - 26 cały dzień, podczas ciemni schodzi do 21 - 22,
Wilgotność 50 - 70.

Na 5 roślinek tylko ta to ma. Wszystkie identyczne donice, identyczny roztwór do podlewania, jedynie czym się różnią to wiekiem reszta ma o dwa dni więcej ( starsza jest), oraz tamte to Lowryder#2 i Skunk B52.

Zapraszam na fotorelke

https://www.forum.haszysz.com/cfl-200-dual-0-33m2-3x-t64538.html?p=839390

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół