Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
od spodu to calkiem naturalne chodz widac tam plamy sprawdz ph albo jakich nawozow uzywasz i jak czesto?co to za odmianka jeszcze napisz ladnei wyglada>
szczerze nie wiem co to za odmiana... Ziarna dostałem... Myśle że są marne, ale to moja pierwsza uprawa więc ucze się...=]
hmm używam od czasu do czasu bio florin...
Nie mam czym sprawdzić ph... hmm będzie za wysokie czy za niskie?
Co dodać do ziemi?
pozrdawiam
podsyp dolomitem lyzeczke na litr ziemi zreszta z dolomitem ciezko przesadzic o ile mozna hehe roslinka to na 99% wedlog mnei to indyjka na sieje mi to nei wyglada widze ze stosujesz trening czy to nitka? nei wbija ci sie w lodyge?? obwin jakas szmatka czy czyms miekkim dla dobra planta
Ja kupiłem ostatnio na Allegro coś w płynie, niepamiętam nazwy dokładnie, ale tom samoą chorobe miałem i nalałem to i dopiero na 2dzien ujżałem że choroba powoli ućieka :tongue:
trzymasz ją w boxie pod lampą jakąś czy to parepetowka ?? i radził bym przesadzic do większej donicy najlepiej daj odrazu do większej takiej około 15L ;] Elo :thumright:
i kup sobie nawóz BIOHUMUS ;] bardzo dobry nawóz do MJ pozdro :sunny:
powodem moze byc tak jak napisal igrow-box przenawozenie, druga sprawa to zbyt mala doniczka roslina ma malo korzeni i dlatego nie jest w stanie utrzymac wszystkich lisci przy zyciu
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.