akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Żarówkoledy od biedy 8x Osram 13W 2700K. Rady i pomoc

Wyszukiwarka Forumowa:

TajneKonto007

Member
Buchów
4
A jakiej wielkosci masz boxika ?
W drugim z normalną lampą siedzą 4x biscotti mintz regular.

W tym z zyrandoledem puszcze cos taniego co by nie bylo szkoda, bo nie wiem jak to będzę działać w praktyce. Moze 4 automaty wpie****ę

emit

Well-known member
Buchów
26
W drugim z normalną lampą siedzą 4x biscotti mintz regular.

W tym z zyrandoledem puszcze cos taniego co by nie bylo szkoda, bo nie wiem jak to będzę działać w praktyce. Moze 4 automaty wpie****ę
Patrzac na wykonanie pracy oraz specyfikacje to mozesz tam piekarnik dobry zrobic.Uuu....ja juz po pierwszej kosie.Za pare dni druga.Jakies zdjecia mam w galerii (sorry bez foto relacji bo nie umiem)

TajneKonto007

Member
Buchów
4
Patrzac na wykonanie pracy oraz specyfikacje to mozesz tam piekarnik dobry zrobic.Uuu....ja juz po pierwszej kosie.Za pare dni druga.Jakies zdjecia mam w galerii (sorry bez foto relacji bo nie umiem)
NIby tak, ale się boje o dopasowanie odpowiedniego światła. Mam 6 zarowek 2000K, ale nie wiem jak to optymalnie zmieszać żeby było jak najlepiej,

Finalnie bedę miał około 240W z tego żyrandoleda, pytanie czy wydajność będzie taka sama jak z analogicznej mocy lampy.

emit

Well-known member
Buchów
26
NIby tak, ale się boje o dopasowanie odpowiedniego światła. Mam 6 zarowek 2000K, ale nie wiem jak to optymalnie zmieszać żeby było jak najlepiej,

Finalnie bedę miał około 240W z tego żyrandoleda, pytanie czy wydajność będzie taka sama jak z analogicznej mocy lampy.
A nie myslales zeby dac 2700k ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół