- Buchów
- 4
Jeszcze nie ma nic.Cos tam masz juz w tym boxie ?
Box 80x80 automaty planuje 3x pod tego żyrandoleda na testa.
Ty już swojego uruchomiłeś?

Jeszcze nie ma nic.Cos tam masz juz w tym boxie ?
W drugim z normalną lampą siedzą 4x biscotti mintz regular.A jakiej wielkosci masz boxika ?
Patrzac na wykonanie pracy oraz specyfikacje to mozesz tam piekarnik dobry zrobic.Uuu....ja juz po pierwszej kosie.Za pare dni druga.Jakies zdjecia mam w galerii (sorry bez foto relacji bo nie umiem)W drugim z normalną lampą siedzą 4x biscotti mintz regular.
W tym z zyrandoledem puszcze cos taniego co by nie bylo szkoda, bo nie wiem jak to będzę działać w praktyce. Moze 4 automaty wpie****ę
NIby tak, ale się boje o dopasowanie odpowiedniego światła. Mam 6 zarowek 2000K, ale nie wiem jak to optymalnie zmieszać żeby było jak najlepiej,Patrzac na wykonanie pracy oraz specyfikacje to mozesz tam piekarnik dobry zrobic.Uuu....ja juz po pierwszej kosie.Za pare dni druga.Jakies zdjecia mam w galerii (sorry bez foto relacji bo nie umiem)
A nie myslales zeby dac 2700k ?NIby tak, ale się boje o dopasowanie odpowiedniego światła. Mam 6 zarowek 2000K, ale nie wiem jak to optymalnie zmieszać żeby było jak najlepiej,
Finalnie bedę miał około 240W z tego żyrandoleda, pytanie czy wydajność będzie taka sama jak z analogicznej mocy lampy.
no 6 miejsc mam do dyspozycji jeszcze, decyzji nie podjąłemA nie myslales zeby dac 2700k ?