• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Żeński czy Męski ????? prosiłbym o porady.

Wyszukiwarka Forumowa:

żululu

Well-known member
Buchów
0
Straszny patyczak i blady w dodatku. Troche nawozu by mu sie przydalo ale najbardziej to duzej ilosci lumenow. Wyglada na dziewczynke ;)

bialy0

Well-known member
Buchów
0
czy ty ja czasami nie trzymasz w domu przy kominku jako rosline ozdobna?

Xand3r

Member
Buchów
0
czyli jakaś szybka podpowiedź co do tych lumenów, konkretniej bo ja w temat dopiero się wkręcam ;) <wodna>

bialy0

Well-known member
Buchów
0
box , w srodku oswiedlenie , cfl,hps lub led, kazda lampa ma ilosc lumenow , ilosc lumenow potrzebnych do oswietlenia boxa masz w kalkulatorze
http://www.haszysz.com/kalkulator.html nie mowie o wentylacji itp. bo narazie musisz poczytac forum

Xand3r

Member
Buchów
0
powiem tak jest cały czas przy drzwiach do balkonu wiec ma światło non stop nie mam boxa żadnego lecz planuję coś na zimę ;) a do zimy chciał bym coś z tym wymyśleć zależy mi na niej jest to moja pierwsza ukochana więc nie chciałbym się na niej zawieźć więc pomóżcie :)

żululu

Well-known member
Buchów
0
Zanim cokolwiek wsadziles do ziemi trzeba bylo solidnie poczytac forum !

żululu

Well-known member
Buchów
0
Moze dostales ja na przypal i teraz czekaja az ci zakwitnie :bball:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół