- Buchów
- 0
1. Rodzaj oświetlenia (hps, świetlówki, nateżenia światla)
2. Klon czy Nasiona
3. Rodzaj podłoża, jaki soil mix, ph gleby
4. Czestotliwość podlewania
5. Wentylacja
6. Rodzaj użytego nawozu (chemiczny czu organiczny), dawki nawozów
7. Długość życia rosliny
8. Temperatura (w fazie ciemnej i jasnej)
:arrow: 1. 4x40W kompakty poluxa
:arrow: 2. Nasiona
:arrow: 3. perlit,piasek,nawoz,ziemia
:arrow: 4. 1 dziennie po ok.30 ml (raczej podlewam tak zeby wierzch ziemi nie był suchy stopniowo)
:arrow: 5. brak bo mam caly czas otwarte dzwi
:arrow: 6. Florofoska (chemiczny NPK) na 3L ziemim dalem 50g raczej tak jak bylo napisane w uzytkowaniu
:arrow: 7. od 23 to bedzie (9 dni)
:arrow: 8. 25-28,5
Dodatkowe info: Tak ja w topicu u 2 roślin zauważyłem ze końcówki listków żólkinie ok 1-2 mm a u drugiej tylko jeden listek ale on sie zeschnoł 2 mm.
Dzieki za info ja podejrzewam ze jedna moglem przypalic nr2 bo bardzo blisko byla zarowka ale nr 1 to nie mam pojecia moze tez.Odległość od malutkich to ok 10 cm wczesniej bylo duzo mniej.
2. Klon czy Nasiona
3. Rodzaj podłoża, jaki soil mix, ph gleby
4. Czestotliwość podlewania
5. Wentylacja
6. Rodzaj użytego nawozu (chemiczny czu organiczny), dawki nawozów
7. Długość życia rosliny
8. Temperatura (w fazie ciemnej i jasnej)
:arrow: 1. 4x40W kompakty poluxa
:arrow: 2. Nasiona
:arrow: 3. perlit,piasek,nawoz,ziemia
:arrow: 4. 1 dziennie po ok.30 ml (raczej podlewam tak zeby wierzch ziemi nie był suchy stopniowo)
:arrow: 5. brak bo mam caly czas otwarte dzwi
:arrow: 6. Florofoska (chemiczny NPK) na 3L ziemim dalem 50g raczej tak jak bylo napisane w uzytkowaniu
:arrow: 7. od 23 to bedzie (9 dni)
:arrow: 8. 25-28,5
Dodatkowe info: Tak ja w topicu u 2 roślin zauważyłem ze końcówki listków żólkinie ok 1-2 mm a u drugiej tylko jeden listek ale on sie zeschnoł 2 mm.
Dzieki za info ja podejrzewam ze jedna moglem przypalic nr2 bo bardzo blisko byla zarowka ale nr 1 to nie mam pojecia moze tez.Odległość od malutkich to ok 10 cm wczesniej bylo duzo mniej.