• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

żółte liście pomocy

Wyszukiwarka Forumowa:

szepard

Well-known member
Buchów
0
witam mam blackberry i purple maroc wszystko szło dobrze do czasu gdy je przeniosłem i zrobilem toping listki mi zaczeły żólknąć jak ją moge uratować oto fotki listków które odciołem od rosliny

a tak wyglądała wczesniej

:zjarany:

weed-zielony!D

Well-known member
Buchów
0
Dowal dolomitu, wydaje mi się że za słabo ją nawozisz i pobiera czynniki do rozwoju z starszych liści.

szepard

Well-known member
Buchów
0
tak wyglądają po obcince tych lisci,potsypalem dolomitem zobaczym co bedzie

:zjarany:

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
podlej ja 2x większa dawka biohimusem niż jest na opakowaniu mi pomogło :spalony:

szepard

Well-known member
Buchów
0
na rosline wylalem 1,5 litra bihumusa i wysypalem wapno kredowe:zjarany:

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
mial isc cytat ale masz bucha ;p jak 1,5l czystego bio ???? rozumiem ze z woda??

IcMn

Well-known member
Buchów
0
Ohohho :D Z wapnem trzeba uważać, ja delikatnie przesypiesz to spalisz krzaka. A z tym biohomusem to w ogóle przesadziłeś ;/ Czekaj na razie i patrz co się będzie działo.

szepard

Well-known member
Buchów
0
tak to był rozmieszany z dawką od producenta. wapno wziołem i wyżuciłem bo gadałem z kumplem który też ma planta i mi powiedział ze też ma żółte listki powiedział m też że to może być wina pogody bo planty wcale nie rosną ustały na chwile obecna :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół