• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

żółte liście roślin od czego?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

diabeł32

Well-known member
Buchów
0
Od pewnego czasu zauważyłem że u moich pomidorków żółkną liście nie wiem od czego.Nie pamiętam nazwy kwiatów. , , :zjarany:
Może ktoś miał kiedyś z tym do czynienia?

krzakopulos

Active member
Buchów
0
Mega karły masz, większe nie bedą, te liście to nic takiego po prostu roślina nie potrzebuje ich, jak dalej będzie się coś dziać w tedy zacznij sie martwić

G

Gość

Guest
no malutkie. jak juz kwitna to duzo wieksze juz nie beda.
nie patrz na te liscie . to juz starosc dla nich i dlatego gubi niepotrzebne liscie.

diabeł32

Well-known member
Buchów
0
drzewka moją 4 tygodnie stały w pszenicy miały dostęp do słońca więc czemu są takie małe?:bounce:

G

Gość

Guest
.

a co to za odmiana? 4 tyg w takich malych doniczkacz? ile one maja pol l.?

diabeł32

Well-known member
Buchów
0
pierwsza była doniczka torfowa 5cmX5cm następnie również torfowa 8cmX8cm. Odmiana to Special Kush 1 3 Nasiona Feminizowane,Passion 5 Nasion Regularnych. Nie wiem co poszło nie tak.

andrei

Well-known member
Buchów
0
pogoda słaba na outdoorowe operacje to raz , dwa że te doinice nie pomogły -> za małe po prostu. a jakies nawozy były uzywane czy nie????
powodzenia i

diabeł32

Well-known member
Buchów
0
Jest sens jeszcze je nawozic i pryskać przeciw robalom. Przepuszczam że korzenie mogły się nie przebić przez doniczkę czy jest to możliwe?:harvest:

G

Gość

Guest
Jest sens jeszcze je nawozic i pryskać przeciw robalom. Przepuszczam że korzenie mogły się nie przebić przez doniczkę czy jest to możliwe?:harvest:

zawsze mozesz psiknac i czyms podlac choc i tak ,juz wiadomo ze malo bedzie.
zakopales je z doniczkami??

diabeł32

Well-known member
Buchów
0
tak z doniczkami niby się roskładają w ziemi tak pisze.

---------- Aktualizacja posta 16:42 ---------- Czas poprzedniego posta 16:40 ----------

tak z doniczkami niby się roskładają w ziemi tak pisze.A skąd wiesz że już kwitną?

G

Gość

Guest
oj to lipa ze zes zakopal z tymi doniczkami.to tez moze byc przyczyna. nie mialy miejsca nie rozwijaly sie. na pewno sie kiedys rozloza. moj kumpel mial kiedys takie doniczki ale je i tak wyciagna z nich tzn roz***al. dla mnie to gowno ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem.
ze kwitna to widac bo maja biale wloski na glowce:)

diabeł32

Well-known member
Buchów
0
tylko 1 krzak kwitnie reszte wykopałem i wyjełem z tych większych doniczek a te małe się prawie rozłożyły.

G

Gość

Guest
.

pewnie blokowaly korzenie. to dobrze zes zrobil. te co nie kwitna to pewnie jeszcze urosna. bo tak miej wiecej w sierpniu normalne zaczynaj kwitnac.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół