nasiona marihuany

żarówka oraz zestaw stabilizacyjno zapłonowy dzr do HPS

Wyszukiwarka Forumowa:
W

Wuyo

Guest
kazdy cfaniakuje mówi to co wie ....wspaniale jako rolnicy dzielimy sie informacjami o naszych ziemniakach :thumright: wszystko ok ale teraz niech ktos odpowie na putanie ale dokladnie gdzie dostane to wszystko co jest w temacie bo outdor przestał juz mnie fascynowac wiadomo ze to czesc inicjacji zaczynajacego rolnika ale ile mozna meczyc sie dla drobnych ochłapow jakimi sa plony z out do plonów indor

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
po pierwsze to plony outdoor są większe niż indoor, a po drugie poszukaj w obi i castoramie, albo w elektrycznym. Lampe gotową morzesz kumpić na allegro, lub na
www.hemp.pl

W

Wuyo

Guest
pod dwoma jazeniówkami po 8w coolwhite i i zwykłą 40w zarówka kiełkuje sativa czy moze pierwzy tydzien przetrwac w takim boxie

[ Dodano: 2006-03-04, 18:35 ]
zamówilem son t agro 400 statecznik i zapłonnik ale dopiero wczoraj a ziarenka kielkują ;/ yyyyh niecierpliwy;/

R

rasta

Guest
Wuyo, najwiekszy blad początkującego to wsadzenie pestek do ziemi nie mając boxa zlożonego i odpalonego i sprawdzonego czy wszystko dziala.

Wuyo napisał:
pod dwoma jazeniówkami po 8w coolwhite i i zwykłą 40w zarówka kiełkuje sativa czy moze pierwzy tydzien przetrwac w takim boxie

za malo swiatla poczytaj dokladnie forum a znajdziesz wiele odpowiedzi na swoje pytania.

W

Wuyo

Guest
rosnie :D ale poprawka to jest lampa UV cos jak lampa z solary sa dwie zarówki po 8 w konstrukcja wyglada smiwesznie całego boxa ale działaw dzien roslinki rosna na parapecie a w nocy pod lampa słyszłem ze te lampy sa dobre do ukorzeniania sadzonek :D jast faza i rosnie 5 sadzonek łodygi po 4 cm rozpietos jezyków okolo 1.5 cm a ziarna wykielkowaly 4 dni temu i co myslicie bedzie cos z tego

[ Dodano: 2006-03-26, 16:32 ]
no to co mam wkoncu kupic :/ zebym mogł zmontowac układ zapłonowy do zarówki philips son-t plus pia 250W czy ten stateczniyk sie nada

http://www.aqva-light.pl/shop.php?UID_c=462adf7f862b&UID_p=158de225151c&UID=bd9e9f71b499

a do niego zapłonnik

http://www.aqva-light.pl/shop.php?UID_p=072e63ba45d8&UID=bd9e9f71b499

a czy to jest potrzebne :/

http://www.aqva-light.pl/katalog.php?UID_kat=c3fd1141f0ad

prosze o pomoc :)

[ Dodano: 2006-03-26, 16:34 ]
z 400W nie wyszlo bo nie mial bym gdzie tego zamontowac dlatego mysle o 250W

W

Wuyo

Guest
dlaczego wczoraj jedna roslina sie wykreciła (łodyga) gdy zmontowałem dwie takie zarówki (pozostałe sie normalnie rozwijaly) do tego układu bo zazwyczj jest jedna UV i jazeniówka wszystko narazie rosnie jutro rano wystawiam na parapet mozecos bedzie z tych sadzonek na outa :D

[ Dodano: 2006-03-26, 23:40 ]
wiesz wszystko spoko ale ta strona nic mi nie mówi bo jak obczilem to co sklep to te gówienka elektryczne sa inaczej opisane ku**a mam kase a nie wiem co kupic i gdzie :/ dlatego kolejne pytanie czy te rzeczy z linków powyzej sie nadaja do układu ?????

R

rasta

Guest
Wuyo, te elementy są raczej do mh.
Wuyo napisał:
ku**a mam kase a nie wiem co kupic i gdzie
kup kompletną lampę zmontowaną jesli nie wiesz jakie elementy kupić.

jesli jednak chcesz elementy to poszukaj na allegro:
stateczniki sts o potrzebnej mocy
uklad zaplonowy utuz-4
lampę sodową
oprawkę do lampy

to plus przewody i kondensator to wszystkie elementy do zlożenia i odpalenia lampy

W

Wuyo

Guest
ta mówisz a jaki sklep polecasz bo ceny nahemp.pl
troche mnie bawia
zestaw 250 w kosztuje tyle samo co 400 :/ no nie wiem poleć cos chyba ze preferujesz ten sklep :)

R

rasta

Guest
jeśli nic nie możesz znaleźć to kup na hemp.pl myślę ze nowej nigdzie taniej nie znajdziesz.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Revers napisał:
www.plantgro.pl
Philipsy 400W i 600W w bardzo atrakcyjnej cenie!

czy "Lampa sodowa Philips Green Power 400/230V: 85 PLN" to cena samej żarówy czy całej lampy?

W

Wuyo

Guest
nie dzieki na ta lampe sie nie porwe bo niedawno byl koles na tym forum który wysłał zdjecie identycznej lampy kupionej za dwie stówy na allegro szkoda ze byla bez bebechów

Dodano: 2006-03-27, 19:52
lubo ....jestes pewien co do tego sklepu bo chyba to bedzie pomysl PlantGro 2.1 400/230V: 255 PL oprawa nie jest droga a chyba kompletne do zawieszenia co lepsza zaoszczedzam cztery dychy yhy jak bym mial kupywac w pewnym wyzej wypisanym sklepie do tego zaróweczka agro o uzupełnionej barwie swiatla nieb. i bedzie miodek

H

haszyszekk

Guest
Zrobisz ja chcesz ;P Ja od gościa kupiłem i jestem zadowolony... ponadto lampa posiada mozliwość łączenia szeregowego... czyli mozesz następną podłączyc do tej a nie do gniazdka... kiedyś sie moze przydać. HPS z tego sklepu jest z "żarówką" i wszystko działa ok... żaróweczka bez zarzutu a całość wytrzymała jak nie wiem... jakas debilka na poczcie chciała postawić sobie bliżej i jak grzmotneła to myślałem że poszła żarówka razem z obudowa ;P na szczęście nic sie nei stało ;) pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół