Witam. Wróciłem do Polski, lecz w Holandii zostawiłem moje dzieciaki ; )))
Możecie określić płeć jednej z nich ?
---------- Aktualizacja posta 19:14 ---------- Czas poprzedniego posta 19:09 ----------
I jeszcze powiedzcie, jak sie ona trzyma ... ? ; )
W Holandii są upały, więc mogło to sie przyczynić do złego stanu roślinki ; )
W Holandii byłem na wakacje, wracam tam za 2 miesiące, a kolega ma się nimi zaopiekować do mojego powrotu ; )
---------- Aktualizacja posta 19:19 ---------- Czas poprzedniego posta 19:14 ----------
:zjarany::zjarany::zjarany::zjarany:
---------- Aktualizacja posta 19:26 ---------- Czas poprzedniego posta 19:19 ----------
Teraz ma być bardzo zła pogoda, temperatura bedzie wachac sie od 17 do 12 stopni, to moze miec niekorzystny wplyw ?
---------- Aktualizacja posta 19:27 ---------- Czas poprzedniego posta 19:26 ----------
Przepraszam, od 17 do 21 stopni.
:zjarany::zjarany::zjarany::zjarany::zjarany::zjarany::zjarany::zjarany:
:spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony:
Możecie określić płeć jednej z nich ?
---------- Aktualizacja posta 19:14 ---------- Czas poprzedniego posta 19:09 ----------
I jeszcze powiedzcie, jak sie ona trzyma ... ? ; )
W Holandii są upały, więc mogło to sie przyczynić do złego stanu roślinki ; )
W Holandii byłem na wakacje, wracam tam za 2 miesiące, a kolega ma się nimi zaopiekować do mojego powrotu ; )
---------- Aktualizacja posta 19:19 ---------- Czas poprzedniego posta 19:14 ----------
:zjarany::zjarany::zjarany::zjarany:
---------- Aktualizacja posta 19:26 ---------- Czas poprzedniego posta 19:19 ----------
Teraz ma być bardzo zła pogoda, temperatura bedzie wachac sie od 17 do 12 stopni, to moze miec niekorzystny wplyw ?
---------- Aktualizacja posta 19:27 ---------- Czas poprzedniego posta 19:26 ----------
Przepraszam, od 17 do 21 stopni.
:spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony: