akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

🆕 OPEN SEED OD WEEDFARMA.PL - Ciekawe Geny PREMIUM 🔥

Wyszukiwarka Forumowa:

WeedFarma

Partner forum.haszysz.com
Buchów
390
Odznaki
1

🔥 PIERWSZY OPEN SEED OD WEEDFARMA.PL – ROZDAJEMY NASIONA ZA FREE! 🔥

Siema growerzy! 🌱💨 To nasz pierwszy Open Seed na forum, więc robimy konkretne rozdanie dla tych, którzy działają tu nie od dziś i mają już jakieś doświadczenie! Chcemy podziękować za możliwość dołączenia do tej społeczności, więc rozdajemy 15 paczek feminizowanych pestek za friko! 🚀

🌱CO JEST W PULI?

🔹 5x pakietów po 3 pestkiSpace Dog Auto (s) – automat feminizowany 🚀

🔹 5x pakietów po 3 pestkiSpace Glue (Walipini ) – sezonowa feminizowana 🌿

🔹 5x pakietów po 3 pestkiWrank R3 ( po Wrank R2 od Ethos Genetics) – sezonowa feminizowana odmiana która kontynuował nasz znajomy grower.🔥

📜 WARUNKI, ŻEBY SIĘ ZAŁAPAĆ:

✔️ Min. 1 rok na forum – szanujemy tych, którzy są tu dłużej!

✔️ 150 postów – nie bierzemy świeżaków!

✔️ Przynajmniej jedna zakończona fotorelacja – chętnie zobaczymy, co już śmigało u Ciebie! 📸

✔️ Po otrzymaniu paczki wrzucasz feedback ze zdjęciem – proste!

✔️ Do 6 mc od dostawy robisz fotorelację – wiadomo, chcemy widzieć, jak rosną te perełki! 💪

📦 WYSYŁKA:

Nie czekamy na komplet zgłoszeń – wysyłamy na bieżąco, żebyście nie musieli czekać! 🚀

👉 Osoby, które zapiszą się od razu i spełniają warunki, odrazu mają realizowaną wysyłkę!

🚀 Darmowa wysyłka Paczkomatem i kurierem (PL) – my pokrywamy koszty!

🌍 Za granicę tylko DPD – koszt 60 zł (jeśli chcesz, pisz na priv)

💡 Sugerujemy Paczkomaty – szybko i bez kombinowania!

📝 JAK SIĘ ZGŁOSIĆ?

Lecisz w komentarz pod tym postem i piszesz, który zestaw Cię jara i dlaczego to właśnie Ty powinieneś go dostać. Mamy 15 paczek do rozdania, więc warto się postarać! 😎

⏳ Zgłoszenia do wyczerpania miejsc – więc kto pierwszy, ten lepszy!

Dzięki za przyjęcie nas na forum, mamy nadzieję, że to dopiero początek! Niech idzie w eter! 🌱🔥

Fotki i opisy tych odmian znajdziecie na www.weedfarma.pl

ps. Odmiany były juz testowane i są i stabilne i feminizowane.

POWODZENIA :)

Ostatnia edycja:

oczykobry

Well-known member
Weteran
Buchów
1,070
Odznaki
1
To ja zacznę. Witam Cię. Przeleciałem już Twój sklep i sprawdziłem co masz tam ciekawego. zainteresowało mnie in House genetics i inne niszowe firmy. Ceny kosmiczne ale wiem
Że warto.

Interesują mnie te Space Glue i Wrank R3. W ogóle nie znane mi. Posadzę je tuż obok pestek od Naszego kolegi forumowego.

FOTORELACJA. <———

Pozdrawiam.

WeedFarma

Buchów
390
Odznaki
1
To ja zacznę. Witam Cię. Przeleciałem już Twój sklep i sprawdziłem co masz tam ciekawego. zainteresowało mnie in House genetics i inne niszowe firmy. Ceny kosmiczne ale wiem
Że warto.

Interesują mnie te Space Glue i Wrank R3. W ogóle nie znane mi. Posadzę je tuż obok pestek od Naszego kolegi forumowego.

Pozdrawiam.
Siemanko, to musisz wybrać które chcesz nasiona, bo w sumie nie było to sprecyzowane, a chciałbym żeby każdy pakiet trafił do kogoś innego. Więc wybieraj i daj dane na paczkomat na priv i jutro wysyłam.

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
6,112
Odznaki
13
Zgłaszam się po autosy Space Dog. Wiem że pięknie mi na oucie porośnie, będą ładne fotki i sponsor będzie oznaczony należycie

Ostatnia edycja:

KapitanW

Well-known member
Buchów
2,574
Siemano, ja się zgłaszam. Chętnie przygarnę Spacer Glue, z relacją mogę wystartować we wrześniu

oczykobry

Well-known member
Weteran
Buchów
1,070
Odznaki
1
Siemanko, to musisz wybrać które chcesz nasiona, bo w sumie nie było to sprecyzowane, a chciałbym żeby każdy pakiet trafił do kogoś innego. Więc wybieraj i daj dane na paczkomat na priv i jutro wysyłam.
Więc wybiorę Wrank R3 od Ethos. Sprawdzimy to. :)

Kaźmirz Wielki

Health & Nature
Weteran
Buchów
2,391
Odznaki
6
Witam,
Zgłaszam się chętnie bym sprawdził na tegorocznego Outa jakieś ciekawe AFy :
Space Dog Auto

Pozdro.

WeedFarma

Buchów
390
Odznaki
1
Witam,
Zgłaszam się chętnie bym sprawdził na tegorocznego Outa jakieś ciekawe AFy :
Space Dog Auto

Pozdro.
proszę dane na priv i lecimy jutro z wysyłka ;) Jak będziesz robił Outa, to dorzucę coś jeszcze innego oprócz tego :) Oczywiście Autoflowering. Co powiesz na Shortcut auto od HappyValley Genetics ?

Kaźmirz Wielki

Health & Nature
Weteran
Buchów
2,391
Odznaki
6
proszę dane na priv i lecimy jutro z wysyłka ;) Jak będziesz robił Outa, to dorzucę coś jeszcze innego oprócz tego :) Oczywiście Autoflowering. Co powiesz na Shortcut auto od HappyValley Genetics ?
No pewnie, dla mnie różnorodność to podstawa.Nigdy nie miałem okazji testować pestek ze stajni HappyValley Genetics a więc czemu by nie spróbować ;)

Dziękuję i Pozdrawiam.✌️

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół