akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

🆕 OPEN SEED OD WEEDFARMA.PL - Ciekawe Geny PREMIUM 🔥

Wyszukiwarka Forumowa:

small_guy

Well-known member
Buchów
203
Odznaki
4
Witam!
Jestem chętny na nasionka. Mam już dwa growlogi za sobą z OS, własne też. Brakuje mi tylko tych kilunastu postów ale zawsze starałem się nie wrzucać SPAM'u, ani nie potwierdzonych informacji bo sam się jeszcze uczę oraz potrzebuję wsparcia. Najchętniej przygarnąłbym sezony. Im większy w teorii, tym lepszy. Najważniejsze aby w naszym klimacie dał radę na dworze :)

OpenSeed z poprzedniego roku

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,349
Odznaki
12
Kurde ja bym też coś przytulił bo geny fajne ale z moim fartem może nie pójść najładniej...
Taki Space Glue brzmi elegancko

Danger131

Well-known member
Buchów
609
Odznaki
3
Siemanko! Dobra akcja ! Chętnie przygarnę autosy! Ale i sezonem nie pogardzę ;)
Buch dla Was!

Danger131

Well-known member
Buchów
609
Odznaki
3
Mam wolne miejsce w klaserze in jak i out. Przekonajmy się czy pójdzie z fartem! Out jak pogoda pozwoli a in... Woda już na nie czeka ;)

WeedFarma

Partner forum.haszysz.com
Buchów
390
Odznaki
1
Siemanko Wyżej zgłoszeni proszę o dane do wysyłki. Dzisiaj wam wyślę paczki.

_LALUŚ_

sst
Weteran
Buchów
4,904
Odznaki
9
Ja coś przytulę Pod INDOROWE świecenie :)
Wszystko tylko nie Automaty, każda firma mile widziana :)

to wezme
5x pakietów po 3 pestkiWrank R3 ( po Wrank R2 od Ethos Genetics) – sezonowa feminizowana odmiana która kontynuował nasz znajomy

WeedFarma

Buchów
390
Odznaki
1
7 z 15 pakietów gotowe do wysyłki, za chwilę powinniscie dostać powiadomienie o wysyłce. startuję do Paczkomatu.
🫡

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
4,134
Odznaki
2
Macie jakieś zdjęcia space glue i wrank r3?

WeedFarma

Buchów
390
Odznaki
1
Macie jakieś zdjęcia space glue i wrank r3?
musiałbyś zajrzeć do naszej galerii tu na forum, właśnie wrzuciłem te fotki tych odmian tam do albumów. W wolnej chwili będę dorzucał więcej fotek roślin z naszych nasion. Link do galerii: https://galeria.haszysz.com/weedfarma

Naszą misją są geny premium a co za tym idzie QUALITY OVER QUANTITY , i jeśli chcecie dużo szronu, a nie koniecznie dużo plonu to nasze geny spełnia Wasze oczekiwania. :)

Często będziemy wpadać w ten dział forum z ciekawym genem. W lodowce jeszcze leżą nasze crossy np Coco Milk ( Perfect tree seeds ) x Pepe Silva ( Ethos Genetics), ale nie wypuścimy dopóki sami ich nie sprawdzimy pod kątem kielkowalnosci, stabilności i pewności tego ze są fem.

Ps. Sprzedam Wam szybkie info które uzyskaliśmy dzisiaj, niebawem w ofercie pojawią się nasiona od Wizzard Trees Genetics oraz Nine Weeks Harvest. Pierwsze zamówienia będziemy pre-orderować przez stronę aby sprawdzić zainteresowanie.
Powinnismy od naszego hurtownika dostać rownież freebies'y jeśli tak będzie to się z Wami nimi podzielimy w formie Open Seed'a

Ostatnia edycja:

oczykobry

Well-known member
Weteran
Buchów
1,070
Odznaki
1
Bedzie gazetka do Naszych pestuniek? ? 🫶🫶🫶🤔🤔🙏🙏

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół