Ale zaszala艂e艣 mi tu pierwszym postem, nie ple艣艅, a ch*jowo dobrany silikon艣li chcesz mie膰 du偶o zdrowych rzut贸w to pozb膮d藕 si臋 tych ple艣ni z parapetu
Nie wiem jak d艂ugo przegl膮dasz to forum ale je艣li chodzi o mnie to ja przegl膮dam ju偶 od d艂u偶szego czasu i zauwa偶y艂em 偶e co jaki艣 czas pojawia si臋 jakie艣 konto z kt贸rego pierwszy post jest pisany po 5, 10 czy nawet 15 latach. Gdyby taka sytuacja mia艂a miejsce raz czy dwa to bym pomy艣la艂 偶e kto艣 faktycznie przypomnia艂 sobie po tak d艂ugim czasie 偶e ma konto, ale takie sytuacje 偶e kto艣 pisze pierwszego posta po 10 latach zda偶aj膮 si臋 zbyt cz臋sto. Odnosze wra偶enie 偶e kt贸ry艣 z administrator贸w/moderator贸w robi sobie jaja.@RickK mia艂e艣 ju偶 okazj臋 testowa膰 swoje plony? Zastanawiam si臋 jak mocno potrafi膮 zgrzybi膰Sam mocno rozwa偶am swoje pierwsze podej艣cie.
Swoj膮 drog膮 u偶ytkownik @Diork dokona艂 czego艣 niezwyk艂egoPo 13 latach od rejestracji na forum postanowi艂 napisa膰 sw贸j pierwszy post. Niesamowite, 偶e tyle lat siedzia艂e艣 cicho w ukryciu
No chyba, 偶e za艂o偶y艂e艣 konto i odzyska艂e艣 po latach. O ile forum nie posiada mechanizmu czyszczenia nieaktywnych kont.
Co艣 znowu ro艣nie
![]()
Pierwszy zbi贸r po wyschni臋ciu da艂 zaledwie 4.93g
![]()
Konto zak艂ada艂em jako nastoletek podjarany zio艂em po pierwszej z nim styczno艣ci w szkole 艣redniej, jednak d艂ugo ta przygoda nie trwa艂a. Za to grzyby bardzo mi podpasowa艂y wi臋c tu wr贸ci艂em zaczerpn膮膰 inspiracji i od kilku lat regularnie 艣ledz臋 tylko ten dzia艂, wi臋c tak - w ko艅cu si臋 uaktywni艂em w trosce o plony kolegi@RickK mia艂e艣 ju偶 okazj臋 testowa膰 swoje plony? Zastanawiam si臋 jak mocno potrafi膮 zgrzybi膰Sam mocno rozwa偶am swoje pierwsze podej艣cie.
Swoj膮 drog膮 u偶ytkownik @Diork dokona艂 czego艣 niezwyk艂egoPo 13 latach od rejestracji na forum postanowi艂 napisa膰 sw贸j pierwszy post. Niesamowite, 偶e tyle lat siedzia艂e艣 cicho w ukryciu
No chyba, 偶e za艂o偶y艂e艣 konto i odzyska艂e艣 po latach. O ile forum nie posiada mechanizmu czyszczenia nieaktywnych kont.
@RickK mia艂e艣 ju偶 okazj臋 testowa膰 swoje plony? Zastanawiam si臋 jak mocno potrafi膮 zgrzybi膰Sam mocno rozwa偶am swoje pierwsze podej艣cie.
Tutaj wam nie pomog臋, bo dla mnie dawka na dobrego tripa to 0.5g, ale ja spo偶ywam ma艂o i rzadko. S艂ysza艂em, 偶e Hawki nie nale偶膮 do najs艂abszychWiesz ile moze gram wziac tych grzybow na poczatek?