Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
🪴 Weedfarma.pl – NASIONA PREMIUM z USA 🇺🇸 ⭐️IN HOUSE GENETICS⭐️ ETHOS⭐️ CODZIENNIE NOWE PROMOCJE DNIA ! | DUŻE GRATISY PREMIUM ! |🔥-15% ZNIZKI! 🔥
Jak wiesz inhouse ma odmiany w różnych cenach, musiałbym wiedzieć konkretnie jaka odmiana Ciebie interesuje. Ale tak robimy hurt, i 100 nasion kwalifikuje się pod hurt.
Jak coś to napisz proszę odmianę na priv, sprawdzę cenę w hurtowni i odpiszę za jaką cenę mógłbym zrobić tą 100wkę.
Tutaj mam pytanie do Was jeszcze, czy bylibyście zainteresowani inhouse ale w wersji regularnej ? Bo zastanawiam się czy jest sens wrzucać to na stronę i zamawiać. Jak to u Was jest z odmianami regularnymi ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Próbuję przejrzeć zawartość sklepu i ciągle na kolejnych podstronach wyskakuje mi popup z newsletterem. Wyłączcie to gówno...
Tak samo ten wyskakujący sam od siebie chat.
Polecam, troche sie obkupilem, Ethos, DNA, G13, Cookies, Exotic, GHS, Ripper. Niektore strainy trzeba bylo zamowic ale na momencie byly sprowadzone Paczucha wypchana gadzetami i gratisowymi pestkami. Jestem zadowolony, w koncu sklep w PL ktory ma w ofercie kozackie geny
Tylko dziś do północy zgarnij je -20% taniej z kodem “FARMA” – idealna okazja , żeby dorwać te wyjątkowe geny w promocyjnej cenie.
Jutro składam zamówienie – nasiona będą u nas do końca tygodnia, więc jeśli chcesz coś świeżego, to teraz jest najlepszy moment!
Do zamówień GRATIS od NINE WEEKS HARVEST !
Nie czekaj – wybieraj, zamawiaj i zgarnij najlepsze geny już teraz!
Big Up !!!
Nine Weeks Harvest 🇺🇸 to producent premium genetyki konopi, łączący intensywne profile terpenowe, wysoką produkcję żywicy i stabilność odmian. Ich flagowe szczepy, jak Monaco, Mylar Magic 2.0, Grape Pak i Papaya Zorroz, oferują bogate smaki i mocne efekty. Marka wyróżnia się innowacyjnym...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.