akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

🪴 Weedfarma.pl – NASIONA PREMIUM z USA 🇺🇸 ⭐️IN HOUSE GENETICS⭐️ ETHOS⭐️ CODZIENNIE NOWE PROMOCJE DNIA ! | DUŻE GRATISY PREMIUM ! |🔥-15% ZNIZKI! 🔥

Wyszukiwarka Forumowa:

WeedFarma

Partner forum.haszysz.com
Buchów
248
Odznaki
1
Sęk w tym, że macie w ofercie sporo niecraftowych firm, a wasze hasło reklamowe sugeruje, że wszystko z oferty wpada w tę kategorię (np. Barney's Farm czy Fast Buds). Weźmy za przykład sklep Piwomaniak - mają w ofercie tylko craftowe piwa, nie kojarzę, żebym tam widział coś z koncernowych. Wy po prostu macie trochę niszowych producentów i hasło reklamowe może wprowadzać klientów w błąd, jeśli nie są w temacie. A ci w temacie zkolei, jak Eko, będą wyłapywać takie nieścisłości. I dobrze ;)
Rozumiem, ale mamy też craftowe i bardziej idziemy w tą stronę jak widać! . Barney i Dutch Passion jest bardziej uzupełnieniem oferty bo nie wszyscy co zaczynają przygodę z kolekcją odrazu idą w drogie geny. I nic w tym dziwnego. Szanujące się seedbanki w uk czy usa tez mają komercyjne geny i nikt im tego nie wypomina.

Myślcie sobie co chcecie, czepiacie się tak naprawdę żeby się tylko czepić, i mnie to nie rusza Panowie bo każdy normalny szanujący się grower by się cieszył ze ma dostęp do premium genów ( zaraz powiecie ze to nie premium ) a na każdym forum znajdą się osoby co tylko dołki kopią.

Miłego dnia.

Wrzucam Wizarda dalej :)

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
12,528
Odznaki
10
Ta, czepiamy się tak jak tej ruletki, gdzie błąd ewidentnie leży po waszej stronie ;) Nie jesteście sklepem specjalistycznym, żeby reklamować się hasłem "craftowe". Nie macie wyszczególnionej kategorii "craftowi producenci", chociaż niby jest tak dla was ważna. Wszystko jest wrzucone do jednego wora, który jest źle nazwany pod obecną modę na crafty. Takie są fakty.

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Buchów
10,082
Odznaki
11
No geny premium powinny byc w oddzielnej kategorii bo duzo osob ciagle mysli ze np RQS to za***iste nasiona :D I problem bylby rozwiazany.
Co do dostepnosci genow premium na polskim rynku to nie pamietam zeby byl az tak duzy wybor gdziekolwiek w PL. Ja np nie mam mozliwosci zamowienia czegos na slupa z USA czy EU takze dla mnie jest to jedyna mozliwosc w PL czyli moim zdaniem nie bylo.
Kiedys jeden szanowany tutaj seedbank sie zasugerowal ze moze mi zamowic co chce na koniec jednak wyszlo ze nie dadza rady :D

WeedFarma

Buchów
248
Odznaki
1
Panowie, jak to się mówi – “kto szuka dziury w całym, zawsze ją znajdzie”, ale serio, to już zaczyna być trochę żałosne ☹️

Fakty:

🔹 Mamy w ofercie jedne z najbardziej ekskluzywnych, CRAFTOWYCH genów PREMIUM – od Ethos, Inhouse Genetics, Wizard, NineWeeks Harvest a wkrótce compound, Solfire garden oraz DOJA.

🔹 Tak, mamy też klasyki jak Barney’s czy Dutch Passion, bo nie każdy jest hardkorowym growerem. Wbrew temu, co Wam się wydaje, są ludzie, którzy po prostu chcą stabilne, przewidywalne plony.

🔹 Nasza społeczność na Discordzie to ponad 1100 osób – są tam ludzie, którzy doceniają craftowe geny i wracają po więcej, Ponad 150 opinii z fotkami na discordzie to tez o czymś świadczy.

Więc jeśli ktoś naprawdę myśli, że mamy w ofercie tylko “komercyjne masówki” albo "zmyślony craft" to albo jest ignorantem, albo po prostu nie ma pojęcia, co się dzieje w branży. 😉

Ale spoko, możecie sobie dalej płakać o to, że mamy różnorodną ofertę. My w tym czasie będziemy dalej rozwijać Weedfarmę i sprowadzać geny, które co niektórzy mogą tylko oglądać na Instagramie. 😎

Jest to moja ostatnia wiadomość w tej gownoburzy, bo mam lepsze zajecie w planie niż przekomarzanie się kto ma racje.
Miłego dnia i udanych upraw!

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
29,088
Odznaki
5
Zaliczył bym do premium wiele innych strainow od tych co podałes ale w sumie punkt widzenia od punktu siedzenia.

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
3,244
Odznaki
2
A ja mam wy***ane, znajduje na stronie to czego chce a jak ktoś coś nazywa to mnie to nie interere. Ja się tylko moge doczepić do koła fortuny 😆

Eko

997
Weteran
Buchów
25,450
Odznaki
13
Mamy w ofercie jedne z najbardziej ekskluzywnych, CRAFTOWYCH genów PREMIUM – od Ethos, Inhouse Genetics, Wizard, NineWeeks Harvest a wkrótce compound, Solfire garden oraz DOJA
Żaden craft, tylko kolejne pokolenia ty genów premium….

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
3,244
Odznaki
2
Żaden craft, tylko kolejne pokolenia ty genów premium….
Mówiłem Ci znajdź se kobitę to trochę zmienisz myślenie, krew odejdzie tam gdzie powinna i jeszcze wyjdziesz na ludzi 🥰

1000014046.jpg

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,402
Odznaki
1
Dobra, panowie wrzucmy na luz, bo juz w prywatne przepychanki idziemy.
Nikt nikogo do zakupow tu nie zmusza, a do opisow to w kazdym sklepie z nasionami mozna sie do***ac.

WeedFarma

Buchów
248
Odznaki
1
Właśnie wpadła świeża partia Craftowych nasion Premium od Wizard Trees i Nine Weeks Harvest!

A do tego… mamy dla Was GRATISY do rozdania 🎁👇

🔹 Freebie nasiona

🔹 Tacki do skręcania

🔹 Wlepki, katalogi, kubeczki

🔹 Podkładki pod kubek z logo ☕🌿

Zamawiasz?
Dorzucamy losowy gift – aż do wyczerpania zapasów, im większe zamowienie tym większy gratis. Proste. 💚

tempImagevqkOtq.jpg

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół