akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[0.09m2] Homebox [AF] 60 Day Grapefruit LED/CFL

Wyszukiwarka Forumowa:

nazielono

Well-known member
Buchów
0
Z przykrością stwierdzam ,że musiałem zakończyć ten ten projekt nim na dobre się zaczął proszę o usunięcie tej fotorelacji, pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Aerith

Well-known member
Buchów
0
Oby bez problemów do przodu, wyglada ładnie. Ile litrów ma donica? albo podaj wymiary ciekaw jestem głownie wysokości.

Afroman

Well-known member
Weteran
Buchów
13
Siema, następnym razem posadź roślinkę z brzegu, na środku trzeba walczyć z lst ;).

nazielono

Well-known member
Buchów
0
Oby bez problemów do przodu, wyglada ładnie. Ile litrów ma donica? albo podaj wymiary ciekaw jestem głownie wysokości.

9 litrów 24cm wysokość

---------- Post Zaktualizowany 20:57 ---------- Data pierwszego postu 20:56 ----------

Siema, następnym razem posadź roślinkę z brzegu, na środku trzeba walczyć z lst ;).

Siema, no w sumie nie głupie ;) muszę spróbować tak przy następnej pozdro!

P

ProfesorG

Guest
9 litrów 24cm wysokość

---------- Post Zaktualizowany 20:57 ---------- Data pierwszego postu 20:56 ----------

Siema, no w sumie nie głupie ;) muszę spróbować tak przy następnej pozdro!

Moża również uciąc głowke i nie trzeba walczyc z lst tylko czekac az sie wyciagna odrosty i co rusz odginac na boki<peace> aczkolwiek nie polecane na automacie ;)

Aerith

Well-known member
Buchów
0
ta donica może okazać się za wysoka, mam takich samych wymiarów boxa i donice koło 6cm krótszą i już wiem, że ledwo się zmieści.

erni.h81984

Well-known member
Buchów
1
9 litrów 24cm wysokość

po co ci az taka wielka donica do boxa 60 cm wysokosci? to ile bedziesz mial na rosline miejsca z 20cm?
mogles mniejsza doniczke dac taka moja sugestia, ja moje rosliny mam w 5.7 litrowych doniczkach a i tak (mimo ze kokos) 2 razy plant nie dobil korzeniami do dna doniczki

---------- Post Zaktualizowany 15:23 ---------- Data pierwszego postu 15:22 ----------

Moża również uciąc głowke i nie trzeba walczyc z lst tylko czekac az sie wyciagna odrosty i co rusz odginac na boki<peace> aczkolwiek nie polecane na automacie ;)

ja cielem automata chyba super skunka od bulka wiadomo nie poleca sie ale poradzila sobie wysmienicie jak sezon

mr.whitewidow

## King of the Road ##
Weteran
Buchów
27
Bardzo fajna i schludna fotorelacja:) boxik profeszional :smokee:

o co chodzi z tą rurą wychodzącą z boxa? zapewne filtr ale jak możesz to wytłumacz co i jak.

Jaką masz wilgotność i temperature w boxie?

Roberto86

Ha-Haa!
Buchów
0
Z przykrością stwierdzam ,że musiałem zakończyć ten ten projekt nim na dobre się zaczął proszę o usunięcie tej fotorelacji, pozdrawiam
Szkoda... mam nadzieję, że powodem nie był przypał. :ncool:

Pozdrawiam! :yeahh:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół