akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[0,16m2][5x 11,5w CLA 5275lm][Sensi Skunk AF]

Wyszukiwarka Forumowa:

makkaveli

Member
Buchów
0
Siemanko wszystkim. To moj pierwszy projekt takze prosze o wyrozumialosc. Z uwagi na to ze Jest to 38 dzien kwiatka od wyjscia na powierzchnie zaczynam fotorelacje w mocnym skrocie. Nie daje zadnych nawozow, nie trenuje rosliny i pozwalam jej rosnosc jak jej sie podoba. Takie mialem zalozenie na pierwszy raz. Wydaje mi sie ze na dzien dzisiejszy wszystko jest w porzadku i puki co nnie mam zadnych obaw. Od dzisiaj regularnie bede zdawal relacje i jak najbardziej prosze o opinie i krytyke. Pozdrawiam:jaraczz:

displayimage.php
[/URL][/IMG]
displayimage.php
[/URL][/IMG]

displayimage.php
[/URL][/IMG]
displayimage.php
[/URL][/IMG]

M

mlodygru

Guest
Bez treningu może popalić jej szczyty. I ogólnie na przyszłość wart o zrobić lst... nie ma w tym filozofii a roślina się odwdziecza. Co do nawozów podejrzewam że mogą wyjść braki jak wskoczy na flo. A tak poza tym to ładna dziewczyna. Powodzenia do końca. Pozdro

makkaveli

Member
Buchów
0
Bez treningu może popalić jej szczyty. I ogólnie na przyszłość wart o zrobić lst... nie ma w tym filozofii a roślina się odwdziecza. Co do nawozów podejrzewam że mogą wyjść braki jak wskoczy na flo. A tak poza tym to ładna dziewczyna. Powodzenia do końca. Pozdro

Nastepnym razem spokojnie sobie poradze z lst ale tak jak mowilem chcialem zobaczyc co z tego wyjdzie bez trningu i sterydow Wysokosc boxa mam okolo 80cm a jak narazie kwiatek nie ma nawet 40 cm, wiec myslisz ze jeszcze tak moze wystrzelic? Ja to bede szczesliwy jak zejdzie mi z niego 10g suchego, a na przyszlosc oczywiscie planuje wiekszy projekt

Hoofner

Well-known member
Buchów
0
Trochę ciemno na dole roślinki czy tak światło pada ? lst albo fryzjer by się lekki przydał każdy topek chciałby mieć trochę światła.
Ciekawa roślinka. Będę obserwować . :)

M

mlodygru

Guest
Czy wystrzeli?? Ja wskoczy na flo to dopiero podrośnie. I tu nie chodzi o sterydy tylko o normalne zapotrzebowanie rośliny w pierwiastki. Fosfor i potas są niezbędne na flo. No ale sam zobaczysz. Ph podejrzewam też nie mierzysz??

makkaveli

Member
Buchów
0
A to faktycznie moge miec problem bo mam te 80cm ale musze odliczyc od tego lampy i ich odleglosc od rosliwy. Teraz juz troche za pozno na lst prawda? Co do sterydow to poprostu tak pieczotliwie to nazwalem i nic wiecej hehe. Nie mam mozliwosci na zakup nawozow ze stron z nasionami bo najzwyklej puki co mnie na to nie stac. A jakbym poprostu kupil jakis taki lepszy nawo w sklepie czy w kwiaciarni? To by wystarczylo?

makkaveli

Member
Buchów
0
Przed chwila robilem zdjecia. Faktycznie ona caly czas idzie do gory. Chyba czeka mnie mala modyfikacja boxa.
displayimage.php
[/url][/IMG]
displayimage.php
[/url][/IMG]

makkaveli

Member
Buchów
0
Na dzien dzisiejszy wyglada to tak. 40 dzien uprawy i musialem przerobic lekko boza by dac wyzej lampy. Teraz juz wiem ze z LST bedzie mniej komplikacji, jednak 80cm to nie jest wystarczajaco duzo miejsca dla krzaka bez treningu. Jestem bardzo ciekaw efektu koncowego i juz rozgladam sie za kolejnymi odmianami.

displayimage.php
[/url][/IMG]

makkaveli

Member
Buchów
0
Bez obaw mlodygru nie mam zamiaru. Dzisiaj jeszcze nie zagladalem do niej ale jutro napewno zobaczymy jakies nowe fotki. Na nastepny strzal czekaja juz nastepne 3 White Diesel Haze.

makkaveli

Member
Buchów
0
Siemanko troche zamulilem z foto. Ogolnie nic specjalnego sie nie dzieje, zatrzymala troche przyrost i kwiatki robia sie coraz wieksze. Na zdjeciach mamy glowny szczyt i kilka pobocznych, a tych jest sporo. Jeden lisc u dolu rosliny zrobil sie lekko zolty, nie wiem czy powinienem sie tym przejmowac ale jakby co to dajcie mi znac. Nie wiem tez dlaczego obraca mi zdjecia ale dojde do tego, a zapomnialem dodac ze jest to 52 dnien. Siema

displayimage.php
[/url][/IMG]

displayimage.php
[/url][/IMG]

displayimage.php
[/url][/IMG]

M

mlodygru

Guest
Dodając zdjęcia możesz je obrócić... A zolknace liść to normalka na tym etapie

makkaveli

Member
Buchów
0
Najprawdopodobniej dzieje sie cos zlego. Roslina u dolu nie jest w formie. Wszystkie liscie zrobily sie markotne i wisza. Co sie dzieje? U gory jest wszystko ok

M

mlodygru

Guest
Po pierwsze mają mało światła. Po drugie roślina ładnie kwitnie i jest to normalne że stare liście zolkna. Jakich nawozów używasz i jakie jest ph??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół