akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

| 0,25 m2 | 100W LED | -Laughing Buddha, Orange Ice Pop-

Wyszukiwarka Forumowa:

skuna

¿Gieta skuna?
Buchów
2,680
Odznaki
6
25/17/47
Sesyjka do POTM. Często robię aktualizacje, bo jestem mocno zajarany uprawą. Pierwszy raz rośliny tak mi się wybarwiły. Szczególnie zauroczyłem się w Orange Ice Popach - niesamowite kolory i fajny szronik, topy niczym obsypane cukrem pudrem. Laughing Buddha zrobiły się mało fotogeniczne ale jak na zaniedbaną w połowie uprawę to nie jest źle.

Ze spraw technicznych to podparłem cięższe szczyty i pourywałem uschnięte liście. Zmniejszyłem też moc lampy. Tak się złożyło, że na wszystkich zdjęciach OIP więc nie podpisuję zdjęć.

_MG_0007.jpg

_MG_0006.jpg

_MG_0008.jpg

skuna

¿Gieta skuna?
Buchów
2,680
Odznaki
6
25/17/60
Grow zamknięte. Rośliny zostały skoszone w 60 dniu flo. Wynik nie powala ale jestem zadowolony : Laughing Buddah 62g, Orange Ice Pop 66g. Do ogólnego wyniku należy dodać ok 5g, ponieważ naturalnie trochę się rozeszło podczas suszenia.

Co do odmian to OIP zaskoczył bardzo pozytywnie - piękne rośliny, zbite, oszronione topy. Działanie raczej podchodzące pod sativę. LB - mocny, owocowy zapach topów, bardziej indiczka.

Chciałbym podziękować wszystkim śledzącym fotorelację. Z notatek dla siebie to, że nie warto na pałę pryskać sólą epsom - myślę, że to było przyczyną zajechania obu LB. No ale cóż, uczę się na błędach. Powodzenia i z fartem!

_MG_0006_01.jpg

_MG_0002.jpg

_MG_0012.jpg

_MG_0015_01.jpg

Laughing Buddah
DSC07880.jpg

DSC07879.jpg

Orange Ice Pop
DSC07877.jpg

DSC07878.jpg

Po lewej LB, po prawej OIP
_MG_0030.jpg

Macro na topie
_MG_0004.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół