nasiona marihuany

0.36m2 [ 4xSuper Skunk - G13 LABS ] HPS 250.

Wyszukiwarka Forumowa:

Ile wyjdzie

• 50

Głosów: 0 0.0%
  • 100

Głosów: 2 66.7%
  • 150+

Głosów: 1 33.3%

• Łącznie głosujących
    3

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Witam zaczynam nowy projekt namiot został doposażony w pare gratów.

BOX-- HS 60 , 0.36m2
Światło - LAMPA HPS OSRAM 250W PLANTASTAR weg na flo HPS Philips Master SON-T PIA 250HPS
Ziemia PLAGRON ALL MIX
Donice 11L x4
2x wentylator mieszający 12W i 4W
Wyciągający ventilution 220/280 187m2/h na full mocy 2 bieg (wczesniej był axio flo 125 turbo.) więc filtr zostaje ten sam.
Odblyśnik Adjust -a- wing Defender
Nawozy Advanced Nutrients A+B ,Big Bud , Overdrive super vit , rhizotonic cann ,
nawilżacz zaba 3L na faze weg tylko.
fltr węglowy prima klima Przepustowość: 180-280 m3/h
plan jest taki żeby zrobić 25-30 dni wega trening FIM+LST naraz będę chcial jak najbardziej wyciągać panny prz zachowani dobrej proporcji między piętrami żeby wykorzystać całą wysokośc boxa, Odmmiana która niby 45-50 dni kwitnie no zobaczymy chciałbym do zimy zamknąc grow :)
[FONT=&quot]

[/FONT]

DcichygrowJ

Well-known member
Buchów
2
Z fimu jestem zadowolony, robilem bez lst ale i tak wypelnilo mi całego boxa.
Przemysl fim bez pchania rosliny do dołu, tylko z rozciaganiu gałęzi na boki, wydaje mi sie za tak łatwiej zachować topy na jedynym poziomie :D
Pozdro!

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hmm tym bardziej że szły by szybciej w góre boxa ;) no będzie trzeba przemysleć dzieki byku!

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
UP UP zaczynamy panny po 2 dniach wyszły jest dobrze ;) muszę im wstawić nawilżacz ale narazie mnie goni ale na dniach wjedzie pościągałem im hełmy na jednym się trzyma jak nie spadnie do jutra ściągam go :)

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,268
Odznaki
2
No to za dwa tygodnie bedzie na co patrzec, trzymak te, no... kciuki! ;)

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
byle tylko pogoda na zewnątrz nie dała w kość to będzie będzie ;)

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Up na dziś tak wyglądamy ;)

dzień 4-5 Panny miały zonka bo timer się z***ał i 3 dni 24/0 światło ale teraz sprawa opanowana lecimy dalej ;) wszystko w normie zraszam je malutko podlewam wilgotnośc 60-70 tem 27-6 w nocy 80% tem 23 . Oby do końca!

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
up 9-10dzień wszystko w normie temperatura 26- wilgotność 60-70noc 80%. Dziś dostały pierwszy raz trochę rhizo z canny jak widac rosną dziwnie 2 inne 2 inne ;) zobaczymy co z tego będzie może ktoś ma pomysł dlaczego?

Opinie mile widziane :)
Teraz foty!

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
up 9-10dzień wszystko w normie temperatura 26- wilgotność 60-70noc 80%. Dziś dostały pierwszy raz trochę rhizo z canny jak widac rosną dziwnie 2 inne 2 inne ;) zobaczymy co z tego będzie może ktoś ma pomysł dlaczego?

Opinie mile widziane :)
Teraz foty!

poanowie nie wierze ze tak dobrze ze nikt nie komentuje ktoś coś na temat pytania?

spor

Heeeeeee
Weteran
Buchów
5,568
Odznaki
3
Co tu komentować ? :D Wszystko ładnie idzie.

soler

Banned
Buchów
0
No właśnie co tu komentować? jak wszystko idzie elegancko to nie ma co komentować, tylko gały wyj***ć i podziwiać!

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jak w temacie mam boxa 60x60x140 HPS250 2x wiatraki mieszające advance star jeden 12w drugi 4w + nawilżacz powietrza i wiatrak wyciągający o taki parametrach Moc: pierwszy bieg 28W, drugi bieg 38W. Przepustowość: pierwszy bieg 220m3/h, drugi bieg 280m2/h. Zasilanie: 230V, 50Hz. Przyłącze: 125mm Wentlator kanałowy Ventilution.

Mam taki oto problem że gdy odpalam boxa odpalam lampę i wyciągający na 2 biegu mam pozamykane kominy od góry jest rura + wyciągający z boku jest rura + nawilżacz z tyłu mała dziura na kable też zamknięta. I w momencie jak ten wyciągający idzie tak mi zasysa powietrze z boxa że aż go kurczy tzn ściany się zasysają do środka przez co lampa mieszaki itp się ściskają. Nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć dałem tyczki bambusowe żeby trochę wypchały materiał po bokach jak zasysał do środka wszystko ,ale wk***ia mnie to wcześniej miałem mniejszy went nie było tego problemu. Jak to rozwiązać dać na mniejszy bieg? ale boję się wtedy temperatury czy ch*j nie zamartwiać się? i dobre jest. Jeśli zrezygnuje z nawilżacza zostawię wlot pasywny z boku otwarty aż tak tego nie zasysa bo ma dziurę i bierze coś z zewnątrz z pokoju a tak to ma zamknięty obieg. .. Co radzicie.

sprobujmyy

Well-known member
Weteran
Buchów
35
Odznaki
1
daj sobie na pierwszy bieg na jakis czas i sprawdz temp :p moze nie bd tak zle :p

sputter_green

Well-known member
Buchów
1
Nie masz do boxa "space boostera" ? Takich 4 rurek które właśnie niwelują ten efekt.

Jeżeli na pierwszym biegu nadal będziesz mieć za bardzo zassany to albo dasz większy wlot, albo dasz regulator do wentylatora zeby jeszcze zmniejszyć ciąg.

Delikatne zassanie musi być :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół