akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[0.64] 300w Lumatek attisPRO Pink Mochi Runtz, Zlurpi, Tiramisu Cookies, Wakanda OG x Zuncle

Wyszukiwarka Forumowa:

Neki

Well-known member
Weteran
Buchów
1,852
Po co ten jeden odrost trzymasz tak nisko ?

SaiyanGod

Well-known member
Weteran
Buchów
1,651
Dzisiaj trochę je poprawiłem na siatce, dałem lampę na maxa do góry i ustawiłem na 80%(ok. 600ppfd) i zapodałem symbolicznie literek wody z calmag dla Wakanda OG bo zaczęła pokazywać pierwsze oznaki deficytu mg. Reszta rośnie bez zarzutów i oby tak dalej, to może w końcu przebije 40+ z krzaka 😅 porosły ładne lance prawie do pasa także jestem optymistycznie nastawiony 😊

A rosną sobie tak

IMG_0306.jpg

IMG_0307.jpg

SaiyanGod

Well-known member
Weteran
Buchów
1,651
Mała awaria na pokładzie, mianowicie Pink Mochi Runtz zaczęła puszczać ( mam nadzieję pojedyncze) jajca 😒Usunąłem dzisiaj z 5-6 i na razie nie widać nowych… Ten plancik leci pod szczegółową codzienną obserwację

SaiyanGod

Well-known member
Weteran
Buchów
1,651
3tyg flo za nami. Niestety Pink Mochi Runtz dalej pokazywała jajca i została usunięta dzisiaj rano. Znalazłem również dwa jajca na Tropicana Cookies w tym jedno już otwarte i poleciał z niego pyłek … 🤦‍♂️ Szkoda trochę bo Pink Mochi ładnie się szroniła i pachniała bardzo cukierkowo 🫠 został im ponad miesiąc, mam nadzieję że uda się to jakoś skontrolować i nie będzie z tego za wielu pestek. Podejrzewam, że to ja gdzieś zawiniłem, bo zdarzyło mi się otworzyć namiot kiedy miały noc w trakcie indukcji bo był problem z wentylatorem i wilgotność skakała w górę. 😒 dostały ostatnio pierwszy raz PK bo zaczęły już ładnie budować kwiatki. Zobaczymy co z tego wyjdzie tym razem, ale mój optymizm na razie przygasł. Pozdrawiam i do następnego :salut:

IMG_0407.jpg

IMG_0405.jpg

IMG_0409.jpg

IMG_0410.jpg

SaiyanGod

Well-known member
Weteran
Buchów
1,651
Walka trwa nadal… :farao:🍆 Pojawił się nowy karny ku**s tym razem na Wakanda Og w głównym topie 🤦🏼‍♂️ powoli tracę nadzieję na udany grow i czuję że poleci przedwczesna ścinka z niskiej jakości materiałem… Póki nad tym jakoś panuje, walczę dalej i usuwam co się pojawi. Nakryłem zapięcie boxa dodatkowo, żeby żadne światło się nie przedostawało do środka, bo zauważyłem że jak jest zamknięty i światło włączone w środku to widać że lekko przebija na zewnątrz, czyli w drugą stronę zapewne też tak jest😒 dodaje zdjęcie jajcarza i leci ten kabarecik dalej. Pozdro

IMG_0450.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół