akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[0.64m2][150W LED] Double Cookies od Rumcajza w kokosie [OS]

Wyszukiwarka Forumowa:

Rumcajz

je**ć system niewolniczy
Weteran
Buchów
16,003
Odznaki
7
Spoko, aby bez przypału ;) Jak będziesz chciał powtórzyć to daj znać

Green John

Walczę z ostrym cieniem mgły
Weteran
Buchów
5,217
Odznaki
8
Łączę się w bólu ostatnio sporo osób ma nerwowe dni z tego, co widać…

okoWoko

Well-known member
Buchów
4,259
Odznaki
5
Powiem Wam że myślałem że będę miał wjazd na chatę ale wyszło trochę inaczej, dostałem info od takiego dobrego starszego sąsiada że inny sąsiad wypytuje wszystkich o mnie bo znalazł mi w śmieciach puste butelki po nawozach,trochę ich było,worek ziemi i coś jeszcze ze znaczkiem liścia konopi,bez roślin bo to gdzie indziej wyrzucam. Pod***al mnie tylko do właścicielki mieszkania,ta oczywiście przyjechała sprawdzić a że miałem już czysto także na spokojnie ja wpuściłem ale już szukam innego lokum ,tym razem pie***le sąsiadów i szukam chaty na wiosce xD pie****one donosicielstwo, komu coś zrobiłem?:/

invoker

Well-known member
Buchów
59
Powiem Wam że myślałem że będę miał wjazd na chatę ale wyszło trochę inaczej, dostałem info od takiego dobrego starszego sąsiada że inny sąsiad wypytuje wszystkich o mnie bo znalazł mi w śmieciach puste butelki po nawozach,trochę ich było,worek ziemi i coś jeszcze ze znaczkiem liścia konopi,bez roślin bo to gdzie indziej wyrzucam. Pod***al mnie tylko do właścicielki mieszkania,ta oczywiście przyjechała sprawdzić a że miałem już czysto także na spokojnie ja wpuściłem ale już szukam innego lokum ,tym razem pie***le sąsiadów i szukam chaty na wiosce xD pie****one donosicielstwo, komu coś zrobiłem?:/
O widzę że moja paranoja by temu zapobiegła. Wszystkie śmieci z uprawy wyrzucam gdzieś na około miejsca zamieszkania. Oby z fartem, mam nadzieje że jeszcze sie odkujesz

Srockie

Member
Buchów
67
K***y nie ludzie. Żeby jeszcze zapach gościa wk***ial czy co to bym zrozumiał. Chociaż nie szanuję w ch*j takiego robienia koło dupy. Szczęście, że tylko do właścicielki się wysprzeglil. Kto normalny śmieci przetrzepuje z nudów xD.

FrankoFranek

Well-known member
Buchów
2,708
Mają za dużo czasu lenie, bezrobotni, renciści. Szukają rozrywki, kminią jak tu komuś życie uprzykrzyć bo sami są nieszczęśliwi i nie potrafią żyć w samotności swojego smutku.

Barto1312

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Buchów
225
Są k***y sasiady. Na osiedlu jak idziesz z workiem na smieci to Ci łeb przystawia do wora zeby przyczaic kto sortuje odpady itp. Tu wiedza co przed wczoraj na obiad jadles po zapachu a co dopiero co wyrzucasz na hasiok :p Czutka cały czas musi byc bo łatwo wpaść z głupoty

okoWoko

Well-known member
Buchów
4,259
Odznaki
5
Wscibianie nochala w cudze sprawy to ich największa rozrywka, nie chce myśleć co by było jak by od razu poszedł na pały z jakimiś informacjami na mój temat. Nauka na przyszłość,drugiej nie będzie.
ch*j jest dobrze ale ciekaw jestem co myślał sk***ysyn jeden jak mnie obczajal jak pół nocy wynosiłem swoje wszystkie rzeczy, razem ze skoszonymi roślinami popakowanymi próżniowo do wy***ania 🤣

PiekneChwile

Well-known member
Buchów
115
Tak ten świat jest poukładany abyśmy sobie krzywdę nawzajem wyrządzali, i nie tylko starzy ludzie się interesują ale młodzi ale i ci "ogarnięci", "poukładani", "dobrzy ludzie" zrobią ci krzywdę bo zobaczyli w tv że roślinka jest złem, i tyczy się to wielu innych spraw. Tak policjant zabierze prawko bo prawo złamane chociaż noc i autostrara w mieście była, w pracy brak podwyżki bo żle mówisz o ekologi, albo inny fanatyk zrobi krzywdę bo nie wyznajesz jego religi i nie pochalisz parti którą pokochał.
Dobrze że ktoś olał szmaciane zasady, szczęście i wdzięczność.

spizgany

Active member
Buchów
52
Wtrącę swoje parę groszy. Najważniejsze, że w porę zareagowałeś i obeszło się bez większych stresów i dyskoteki pod domem. Niestety społeczeństwo coraz bardziej zawistne. Mnie życie nauczyło, że nikt Cię tak psychicznie nie dojedzie jak sąsiedzi. Więc jeśli chcesz mieć prze***ane to tylko z nimi zadrzeć.

Tutaj jesteś trochę sobie sam winien. Ale w temacie utylizacji resztek z uprawy osobiście mam paranoje. Odklejam etykiety, tnę na małe kawałeczki nożyczkami. Trymu też nie wyrzucam do śmieci "luzem". Nie chciałbym właśnie takiej sytuacji, że ktoś rozerwie worek w poszukiwaniu puszki po piwie rozgrzebując śmieci, a kto inny dojrzy coś co go w oczy ukłuje. Koniec końców najważniejsze, że bez przypału. Oby nowe lokum miało lepsze i bardziej wyrozumiałe sąsiedztwo. A sąsiadowi, który dał cynk kupiłbym kawę albo flachę na odchodne. Z fartem! 🤜🤛

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół