O widzę że moja paranoja by temu zapobiegła. Wszystkie śmieci z uprawy wyrzucam gdzieś na około miejsca zamieszkania. Oby z fartem, mam nadzieje że jeszcze sie odkujeszPowiem Wam że myślałem że będę miał wjazd na chatę ale wyszło trochę inaczej, dostałem info od takiego dobrego starszego sąsiada że inny sąsiad wypytuje wszystkich o mnie bo znalazł mi w śmieciach puste butelki po nawozach,trochę ich było,worek ziemi i coś jeszcze ze znaczkiem liścia konopi,bez roślin bo to gdzie indziej wyrzucam. Pod***al mnie tylko do właścicielki mieszkania,ta oczywiście przyjechała sprawdzić a że miałem już czysto także na spokojnie ja wpuściłem ale już szukam innego lokum ,tym razem pie***le sąsiadów i szukam chaty na wiosce xD pie****one donosicielstwo, komu coś zrobiłem?:/
K***y nie ludzie. Żeby jeszcze zapach gościa wk***ial czy co to bym zrozumiał. Chociaż nie szanuję w ch*j takiego robienia koło dupy. Szczęście, że tylko do właścicielki się wysprzeglil. Kto normalny śmieci przetrzepuje z nudów xD.Powiem Wam że myślałem że będę miał wjazd na chatę ale wyszło trochę inaczej, dostałem info od takiego dobrego starszego sąsiada że inny sąsiad wypytuje wszystkich o mnie bo znalazł mi w śmieciach puste butelki po nawozach,trochę ich było,worek ziemi i coś jeszcze ze znaczkiem liścia konopi,bez roślin bo to gdzie indziej wyrzucam. Pod***al mnie tylko do właścicielki mieszkania,ta oczywiście przyjechała sprawdzić a że miałem już czysto także na spokojnie ja wpuściłem ale już szukam innego lokum ,tym razem pie***le sąsiadów i szukam chaty na wiosce xD pie****one donosicielstwo, komu coś zrobiłem?:/
Powiem Wam że myślałem że będę miał wjazd na chatę ale wyszło trochę inaczej, dostałem info od takiego dobrego starszego sąsiada że inny sąsiad wypytuje wszystkich o mnie bo znalazł mi w śmieciach puste butelki po nawozach,trochę ich było,worek ziemi i coś jeszcze ze znaczkiem liścia konopi,bez roślin bo to gdzie indziej wyrzucam. Pod***al mnie tylko do właścicielki mieszkania,ta oczywiście przyjechała sprawdzić a że miałem już czysto także na spokojnie ja wpuściłem ale już szukam innego lokum ,tym razem pie***le sąsiadów i szukam chaty na wiosce xD pie****one donosicielstwo, komu coś zrobiłem?:/