akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[1,44m2] [600W HPS] Druhowa uprawa na klonach pod sodówką (Orange Ice Pop) (Planet Sherb)

Wyszukiwarka Forumowa:

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Buchów
9,264
Odznaki
11
24/12/20

Siemano ekipa koniec 3 tygodnia planty rosna, cos chyba lekko przedobrzylem z PK bo sie liscie sine zaczely robic i lekko zbladly, polecialo chyba 3 podlanie sama woda nastepny raz juz chyba cos podkramie delikatnie... Co tu powiedziec leci to jakos do przodu zara trza bedzie tyczki wbijac i sznurkowac. Pozdro ekipa do nastepnego :)

o1.jpg

o2.jpg

o3.jpg

o4.jpg

o5.jpg

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Buchów
9,264
Odznaki
11
24/12/26

Siemano ekipa lecimy na lekkich niedoborach ale to sie wyprowadzi wolalem lekko podglodzic niz poblokowac, jeden plant na koncu w rogu cos mamrocze ze mu mocno glodno ale ch*j tam karmie go troche bardziej. Tako to wyglada zara bedziemy na polmetku oby w zdrowiu do konca.
Potyczkowalem co sie dalo pozniej bede jeszcze sznurkowal jak beda sie kladly i w sumie tyle, jaki wniosek na dzis? Jak klony to tylko siatka albo mainlining ale to juz sie mija z celem bo dlugi weg a przy klonach chyba zalezy nam nie tylko na powtarzalnosci ale i na szybkosci :) Tak czy siak powinno byc dobre grow :D Pozdro ekipa

k1.jpg

k2.jpg

k3.jpg

k4.jpg

k5.jpg

k6.jpg

k7.jpg

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
795
Odznaki
1
Planet sherb fajne palonko moc zadowalała mnie a orange ice pop też daje rade jest pyszniutki choć mógłby być mocniejszy jak dla mnie :) aż ciekaw jestem jak to u ciebie będzie wyglądać :D
Pozdrawiam :flower:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół