Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
[1,44m2] [600W HPS] Druhowa uprawa na klonach pod sodówką (Orange Ice Pop) (Planet Sherb)
Siemano ekipa koniec 3 tygodnia planty rosna, cos chyba lekko przedobrzylem z PK bo sie liscie sine zaczely robic i lekko zbladly, polecialo chyba 3 podlanie sama woda nastepny raz juz chyba cos podkramie delikatnie... Co tu powiedziec leci to jakos do przodu zara trza bedzie tyczki wbijac i sznurkowac. Pozdro ekipa do nastepnego
Siemano ekipa lecimy na lekkich niedoborach ale to sie wyprowadzi wolalem lekko podglodzic niz poblokowac, jeden plant na koncu w rogu cos mamrocze ze mu mocno glodno ale ch*j tam karmie go troche bardziej. Tako to wyglada zara bedziemy na polmetku oby w zdrowiu do konca.
Potyczkowalem co sie dalo pozniej bede jeszcze sznurkowal jak beda sie kladly i w sumie tyle, jaki wniosek na dzis? Jak klony to tylko siatka albo mainlining ale to juz sie mija z celem bo dlugi weg a przy klonach chyba zalezy nam nie tylko na powtarzalnosci ale i na szybkosci Tak czy siak powinno byc dobre grow Pozdro ekipa
Planet sherb fajne palonko moc zadowalała mnie a orange ice pop też daje rade jest pyszniutki choć mógłby być mocniejszy jak dla mnie aż ciekaw jestem jak to u ciebie będzie wyglądać
Pozdrawiam
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.