Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
[1,44m2] [600W HPS] Druhowa uprawa na klonach pod sodówką (Orange Ice Pop) (Planet Sherb)
Siemano ekipa koniec 3 tygodnia planty rosna, cos chyba lekko przedobrzylem z PK bo sie liscie sine zaczely robic i lekko zbladly, polecialo chyba 3 podlanie sama woda nastepny raz juz chyba cos podkramie delikatnie... Co tu powiedziec leci to jakos do przodu zara trza bedzie tyczki wbijac i sznurkowac. Pozdro ekipa do nastepnego
Siemano ekipa lecimy na lekkich niedoborach ale to sie wyprowadzi wolalem lekko podglodzic niz poblokowac, jeden plant na koncu w rogu cos mamrocze ze mu mocno glodno ale ch*j tam karmie go troche bardziej. Tako to wyglada zara bedziemy na polmetku oby w zdrowiu do konca.
Potyczkowalem co sie dalo pozniej bede jeszcze sznurkowal jak beda sie kladly i w sumie tyle, jaki wniosek na dzis? Jak klony to tylko siatka albo mainlining ale to juz sie mija z celem bo dlugi weg a przy klonach chyba zalezy nam nie tylko na powtarzalnosci ale i na szybkosci Tak czy siak powinno byc dobre grow Pozdro ekipa
Planet sherb fajne palonko moc zadowalała mnie a orange ice pop też daje rade jest pyszniutki choć mógłby być mocniejszy jak dla mnie aż ciekaw jestem jak to u ciebie będzie wyglądać
Pozdrawiam
Siemano lecim dalej pocykalem pare fotek, co tu powiedziec ogolnie nie jestem zadowolony z kondycji tych plantow ale chyba juz nic nie wyczaruje, nie jest zle ale nie jest to co chcialbym widziec otwierajac boxa
Jest gesto to moze wagowo bedzie sie zgadzac te cienkie lodygi wk***iaja, nastepnym razem jak klony to tylko siata.
Po tym grow chyba zrobie przerwe i wezme sie za budowanie labo na lato zeby tam kolo 6 meterkow uprawy bylo, dalo sie milo pracowac i zeby mialo to rece i nogi. Pozdro ekipa widzimy sie pewnie za tydzien
@Kamil0906 Nie rozumiem pytania bo jeszcze nie scialem. Czasem wyjdzie 350 400 500, raz wyszlo 600. 4 dziewczyny to dluzszy trening zeby zapelnic powierzchnie jak juz cos to daj 9 i jak chcesz duze donice to sprawdz wymiary jakie najwieksze sie zmieszcza i dzialac. A jak planujesz HPS to juz bym radzil zaczynac bo zaraz bedzie goraco
Siemano ekipa lecimy dalej, co raz blizej konca, podkoksilem jeszcze delikatnie Ice Popy, Plante Sherbom zarcia starczy juz do konca. Takze do konca leci juz sama woda, co tu powiedziec, jest gesto cos z tego fajnego bedzie.
Narobilem troche fot, nastepny upek to juz chyba bedzie scinka, widzimy sie niebawem, pozdro ekipa
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.