• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

1 out ocena roślinki

Wyszukiwarka Forumowa:

rabit_

Well-known member
Buchów
0

waldek123

Well-known member
Buchów
0
Troche male te piętra ma, ale chyba wysoki jest? Myśle ze ~100g moze z tego uciułasz jeśli lejesz jakieś nawozy. z fartem i do :harvest:

KrychaTHC

Well-known member
Buchów
0
ale lipa, że nie naginałeś jej od początku bo teraz to nie ma sensu wtedy to byś dopiero plon zebrał. W sumie nie jest źle lej jej planton k bo juz kwitnie i ucinaj żółte liście.
pozdro

rabit_

Well-known member
Buchów
0
kupuje właśnie jutro planton K jesli chodzi o nawóz ;D
żałuje że nie zrobiłem jej żadnego treningu no ale nic na następny raz lepiej to ogarnę ;D
a co do wysokości od ziemi do czubka ma 3 m ;]

KrychaTHC

Well-known member
Buchów
0
kupuje właśnie jutro planton K jesli chodzi o nawóz ;D
żałuje że nie zrobiłem jej żadnego treningu no ale nic na następny raz lepiej to ogarnę ;D
a co do wysokości od ziemi do czubka ma 3 m ;]

ok i tak dobry wariat bedzie tylko żebyś ścinał żółte liście to roślina więcej energi na topy będzie miała łap bucha

rabit_

Well-known member
Buchów
0
jutro po robocie podjadę i pościnam wszystkie żółte liście ;] przy okazji zrobię fotki 2 pozostałych roślinek ;D w planach miałem żeby starczyło palenia do następnego sezonu zobaczymy może się uda :freak2: i skończy się bieganie za baką gdzieś po ziomkach .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół