• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

1 siepien - jakie AF?

Wyszukiwarka Forumowa:

ChocoMarocco

Member
Buchów
0
witam,
zastanawiam sie nad wyborem af, ktory by wypalil przy poznym wysadzeniu.
Myślalem na White Russianem, AutoMazarem, Diesel Ryderem.
Co wy polecacie ?:sunny:

---------- Aktualizacja posta 11:45 ---------- Czas poprzedniego posta 11:38 ----------

i czy gdybym potrzymal przy lampie 2-3 tyg to czy daloby to duzo ?

thc_maniac

Well-known member
Weteran
Buchów
0
na outy juz za pozno raczej, ale nie jestem outdoorowcem wiec to tylko, takie przypuszczenia moje, teraz to chyba tylko boxy i lampy:pr: :D

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
Masz szanse jeśli początek października będzie ładny. Celował bym w te najszybsze: lowryder #2

ChocoMarocco

Member
Buchów
0
a lepiej bedzie kupic te 9-10 auto fem czy za ta sama kwote 25 zwyklych auto? jak polecacie ;] ?

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Kup reguralne pechy i z ilu tam bedziesz chcial panienek naruchasz sobie pechy:)

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
jak masz pechy kupic to juz za pozno , bo za nim je zamowisz, wykiełkujesz to juz bedzie pozno w ch*j

SzaloneOczy

Active member
Buchów
0
Ja jestem dobrej myśli i w poniedziałek kiełkuje Amnesia Auto,Speed Devil 2 auto,Original Jack Auto,Cheese Auto,White Afghan.

Amnesia,Jacek i Afghan lecą do szklarenki, a diabełek z serkiem na ogródek :p

Więc wal je na wate śmiało :p

Ps: Devile to niby 60 dni i gotowe do kosy ale pożyjemy zobaczymy :p

FYAH

Well-known member
Buchów
0
Jeśli masz możliwość to zafunduj im lampę na początek żywota. Zawsze to lepszy start, bezchmurne niebo, brak burz, deszczy, dzików, królików, saren, ślimaków.....

Praktycznie każdy AF będzie w miarę dojrzały po ok 11-12 tyg - czyli kiełkując 1.08 kosa przypada na ok 17-24 października. Pogoda może na to nie pozwolić chodź różnie bywa. Jak masz możliwość ewentualnego przetransportowania ich na jakiś parapet na koniec flo to wal w donicach.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół