akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

10 odmian które wybralibyście będąc właścicielem coofeshopu ;) ?

Wyszukiwarka Forumowa:

DzikiDzikiDZIK

Well-known member
Buchów
1
Witam , pozwoliłem sobie założyć taki temat bo uważam go za ciekawy a nie spotkałem się z takowym na forum # :) A więc do dzieła! Podajcie 10 odmian które gościłyby na stałe w MENU waszego Cofeeshopu.Prosiłbym również o krótki opis każdej odmiany.

Proszę o nie robienie z tematu spamo-wysypiska!
Oraz o nie podawanie tu żadnych śmiesznych odmian typu AF !

ZACZYNAMY !

1.White Widow (Dinafem) -klasyk który po dzisiejszy dzień zaskakuje mnie za każdym razem.Lekki łagodny dymek który nie zabije a zrelaksuje i poprawi nam humorek.
2.Black Domina (Sensi Seeds)-wyśmienita hybryda najlepszych indic.Mój osobisty faworyt na walkę z bezsennością.Polecam każdemu wielbicielowi indic.
3.OG Kush (Humboldt SO)-szczególnie indicowe pheno.Super aromat,smak i zapach.Odmiana bardzo smaczna która daje przyjemny haj połączony z delikatnym body stoned.
4.LA Confidential (DNA GENETICS)-kolejna wyśmienita indica która oferuje nie tylko moc ale i głęboki relaks i odprężenie.Idealna na wieczorne posiadówy.
5.OLDTIMER's Haze (ACE)-rzadko spotykana i droga sativa.Nie pozwoli Ci usiedzieć na dupie :) zdecydowanie najlepsza sativa jaką paliłem.Coś co jest MUST HAVE dla wszystkich koneserów sativ.
6.MALAWI (ACE)-jak wyżej,sativa dla koneserów.wyśmienita!
7.NYC Diesel (SOMA)-Odmiana która zapewnia wspaniały smak i aromat jak i haj który połączony jest jednocześnie z odprężeniem całego ciała.Doskonale wyważona hybryda!Nie zamula jednocześnie relaksując!
8.Mango Haze (MR NICE SEEDS)-Super odmiana która oprócz swojej ogromnej mocy daje mega pozytywny haj.Aromat i smak jest po prostu egzotyczny!
9.Kosher Kush (DNA GENETICS)-coś dla wielbicieli KUSHY! Mocna odmiana do której trzeba podchodzić bardzo ostrożnie :)
10.Chemdog (GHS)-coraz bardziej mniej popularna odmiana która jest jedną z moich ulubionych.Mocna o specyficznym smaku.

POZDRAWIAM!:jocolor::jocolor::jocolor::bounce:

Ostatnia edycja:

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,605
Odznaki
1
A to np. White Widow w każdym jednym cofiku jest dokładnie ta sama? Występuje tylko jedno feno od jednego breedera a do tego wszyscy sprzedający uprawiaja w identycznych warunkach? :) Sorry, ale to są kocopoły, już pomijając fakt, że efekt "haju" jest mocno subiektywny i każdy może go ocenić inaczej.

---------- Post Zaktualizowany 13:13 ---------- Data pierwszego postu 13:10 ----------

O jasny ch*j, właśnie sprawdziłem na seedfinderze i White Widow ma w swojej w ofercie 67 breederów :D

Żul

Rzeczny
Buchów
23,251
Widziałeś w jakimś kofie oldtimera, ze bardzo drogi czy z kapelusza cennik?

Total Kozak

Buja taka muza!
Weteran
Buchów
7,385
Odznaki
2
Nie ma co udawać, w większości chodzi tutaj o marketing. Ja bym sprzedawał swoje własne zioło oraz zioło od moich uprawiających kumpli :)

Hajs z zioła to hajs z płodów rolnych.
Nie widzę różnicy między pszenicą a tym.

zapp

Well-known member
Buchów
0
1Orginal Cookies od Cookies Fam
2Blueberra od Dj Short'a
3Trainwrack, to pheno ktore miałem było super cytruskiem
4Zkittelz od 3 gen farmers
5Gorila glue, od wielu osób słyszałem bardzo pozytywne opinie o tym strainie
6Jet fiuel od B real'a
7Gresy monkey od Mendo Dope
8Wedding cake od Jungle Boyz
9Cheez, koniecznie super zapaszysty
10Jack Herer, po prostu z sentymentu.
Wiem, ze ostrą ameryczką zawiało ale majac dostep do internetu, natrafiłem na te odmiany i po samym wygladzie oceniam, ze sa godne uwagi. Szczegulnie jesli są produkowane przez wyżej wymienione firmy. Pozdrawiam :)

JOS

Well-known member
Weteran
Buchów
33
Odznaki
1
Nie ma co udawać, w większości chodzi tutaj o marketing. Ja bym sprzedawał swoje własne zioło oraz zioło od moich uprawiających kumpli :)

Hajs z zioła to hajs z płodów rolnych.
Nie widzę różnicy między pszenicą a tym.

A Ty myślisz że kto wstawia temat do Koffika, w 50% lokalni growerzy robią zaopatrzenie

Total Kozak

Buja taka muza!
Weteran
Buchów
7,385
Odznaki
2
Hehe, domyślam się, że baka pochodzi z namiotów uprawowych ;)

Buchów
2
1. Platinum Girl Scout Cookies / French Cookies od TH Seeds
2. LA Confidental od DNA Genetics
3. Skywalker Kush od Reserva Privada
4. Strawberry Banana od Reserva Privada
5. Wedding Cake od Jungle Boys
6. Sundae Driver / Mimosa od Jungle Boys
I reszta od Cali Connection:
7. Tahoe OG Kush
8. LA Cookies
9. Louis XIII OG
10. San Fernando Valley Kush

Takie wynalazki mi sie podobaja. <peace>

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Hmm, pierwsze słyszę żeby O.Haze w coffeshopie był spotykany...

DzikiDzikiDZIK

Well-known member
Buchów
1
A to np. White Widow w każdym jednym cofiku jest dokładnie ta sama? Występuje tylko jedno feno od jednego breedera a do tego wszyscy sprzedający uprawiaja w identycznych warunkach? :) Sorry, ale to są kocopoły, już pomijając fakt, że efekt "haju" jest mocno subiektywny i każdy może go ocenić inaczej.

---------- Post Zaktualizowany 13:13 ---------- Data pierwszego postu 13:10 ----------

O jasny ch*j, właśnie sprawdziłem na seedfinderze i White Widow ma w swojej w ofercie 67 breederów :D

wiem że jest w cholere feno i kilkadziesiąt producentów white widow.Ale jest to standard weed i przeważnie w każdym koffie średnia półka,chyba uogólniłem ją za bardzo :).Za każdym razem podobne efekty.Poza tym opis który daje jest tylko i wyłącznie z moich osobistych doznań i zdaje sobie sprawę że wszędzie jest inna WW a doznania każdego palacza inne.A w temacie nie chodzi o to co kto gdzie i jakie ma tylko co wy chcielibyście mieć zawsze w menu będąc właścicielem Cofeeshopu. Odmiany które na was zrobiły dobre wrażenie.Bo to że co kofik to inny temat a nazwa ta sama to chyba każdy w miarę ogarnięty palacz wie.I nie o to mi chodziło.SMOKE REPORTY w takim razie też są bez sensu jeśli już patrzymy na temat z tej perspektywy.pozdro i wesołych świąt! :)

---------- Post Zaktualizowany 10:17 ---------- Data pierwszego postu 10:04 ----------

Hmm, pierwsze słyszę żeby O.Haze w coffeshopie był spotykany...
Widziałem raz w życiu,kupiłem i paliłem. o.33g/10 € Nobodys Place Venlo.Mają tam czasem perełki.Jedyny coff gdzie na prawdę klimat jest inny niż wszędzie.Stawiają na jakość i widać że nie jest to miejsce w którym skupują gówno od pierwszego lepszego Janusza.o.33 wyglądało jak bdb gram.Był w kategori Special Offer razem z Mango Haze i Sudden Death.Czasami pojawiał się również za***isty Charas ale niezwykle rzadko i znikał w chwilę.Cenowo zawsze 3o€ w górę.

A tego jak działa kofik nikt mi nie musi tłumaczyć.Bo to że zaopatrza ich wielu miejscowych growerów doskonale wiem.Poza tym w tym temacie nie o to chodzi.Każdy stara się coś powiedzieć i za bardzo zagłębiecie się w temat cofików panowie :D A przecież nie o to tu chodzi.Na luzie każdy miał napisać jakie odmiany by chciał w swoim kofie nic więcej!POZDRO I WESOŁYCH ŚWIĄT! Jeśli temat wam się nie podoba to go usuńcie i po problemie :)

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół