• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

1000euro na diody

Wyszukiwarka Forumowa:

GreenGoblin

Member
Buchów
0
Witam wszystkich. Chcialbym zbudowac panel led. Na same diody jestem w stanie przeznaczyc 1000euro nie wliczajac zasilaczy, radiatora. Chcialbym uzyc tylko kloru red - deep red + warm white. CZY TAKI ZESTAW KOLOROW POWINIEN ZDAC EGZAMIN?

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
zda egzamin jak dodasz cool white ;)
napewno widziałeś jak to u mnie wyglada więc za 144 diody zapłaciłem €720 za 1000 to na jaka pow to chcesz ile roslin ????
daje bucha na zachętę i czekam na pozostałych śmiałków to naprawde zapie****a panowie ;)

z fartem

GreenGoblin

Member
Buchów
0
ogolem ten panel jest tylko na test. czyli jakie ratio mam uzyc? i czy deep red wogule dodawac? drugi panel bede budowal na 1m/2 i ogulem ma on zastapic 2x600w hps ciekawe ile bedzie potrzebnych ledkow :p

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie trzeba tyle ale na pewno nie zaszkodzi jak juz pisalem wczesniej 72diody robily robote na 1m2 dopuki mi kundle nie za***aly namiotow :( jak chcesz 2x600 watt to te 400 watt bys musial dac ale nie potrzeba w/g mnie
z fartem (bo ja juz nie mam)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół