• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

10x Ak470 Od Sensi Genetics [OUT] Złota Jesien..Sebadajchleba

Wyszukiwarka Forumowa:

Walther White

Well-known member
Buchów
0
Siema, dzis wyladowały od razu na spocie wykiełkowane ak470 od Sensi Genetics w ilosci sztuk 10:) Wiem ze bedzie bardzo ciezko zeby doszły,szanse sa niewielkie gdzys pogoda w tym roku nas nie rozpieszcza oraz bardzo pozno to robie,ale zobaczymy :freak2: tzw.Test :spalony:

Ziemia spotowa ph 6,4
Trening - LST
Nawozy-Biohumus,Planton K i moze cos z Canny

ZielonyPrzyjaciel

Well-known member
Buchów
0
Bez sensu trochę. Dziś mamy 14 sierpnia więc zanim się przyjmą, wystrzelą w górę te klika cm to minie z 7-10 dni. To będzie końcówka sierpnia. We wrześniu to nie wiadomo jak będzie, pewnie trochę deszczu, trochę słońca 50/50. To może będą miały te 20-40 cm.

Do tego chcesz robić LST więc kolejny stres na jakieś 5-10 dni.

Ziemia ze spotu czyli też słabo, sam wiem po swojej uprawie jak rosną roślinki na ziemi zwykłej, a jak na sklepowej. Nawozy też podstawowe, więc bez szału.

W połowie października pewnie zaczną się pierwsze niskie temperatury.

Przewidywanie plony z tej uprawy to 5-10g miału <lol> moim zdaniem.

haluxpro

Member
Buchów
0
ziomek zostaw pechy na następny sezon te pechy z sensi ładnie rosną ale długo kwita to są pół automaty potrzebują od kiełka do zbioru ok 100 dni wiec jak planujesz zbiory na środek grudnia to pozdro

foofighter

Well-known member
Buchów
0
Rosliny na spocie , wiec za pozno na porady w stylu zostaw pestki na przyszly sezon.
Ja najpozniej sadzilem 4sierpnia.
Z af mialem siuwaksu akurat na sprobowanie, a sezonowki ledwo zaczely kwitnac (kosa w polowie pazdziernika).

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
teraz bedzie ciepło i słonecznie a jak bedzie za miesiac nikt nie wie takze miej nadzieje seba ze troche palonka bedzie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół