12 tydzień ak47 aut

Wyszukiwarka Forumowa:

kosa3000

Member
Buchów
0
Witam posiadam 3 atomaty ak47 jest to początek 12 tyg i mysle czy je ścinać już walczyłem z pleśnią też ale duzo udało mi sie uratowa ale zauwazyłem ze od 2 dni robia sie ciemne (czarne ) topy i liście dlatego tak jest i czy po wysuszeniu mozna bedzie takie topy palic czy odrazu wyciąć ...?

O

OdcieńZieleni

Guest
siema, słuchaj te czarne topy to nie pleśń, taki gen odziedziczyły :) wszystkie 3 masz takie ? daj rosnąć im, widać ze jeszcze pójdą w góre, pozdro

kosa3000

Member
Buchów
0
siema ;) własnie nie wszystkie dopiero od kilku dnia zauważałem że w niektórych miejscach robią sie ciemniejsze , czyli bedą sie nadawac do palenia hehe ? ile trzymać jeszcze bo to juz początek 12 tyg dawać jeszcze nawóz podawałem biobizz razem (6 ml bio bloom i 6ml top max) na 4 litry wody

mam zdjecia z teraz trochę roślinki wycięte są przez pleśń która była wcześniej całe brązowe były topy

Pan_Cacy

Well-known member
Weteran
Buchów
50
Odznaki
7
Trzymaj jeszcze na luzie. Normalne ze ciemnieja. Roznie jest ale zazwyczaj na outcie automaty kolo 100dni potrzebuja. Moje maja niecale 12 tygodni i dopiero mlecznie sie robi pod mikroskopem.

kosa3000

Member
Buchów
0
ok fajnie dzieki panowie za odpowiedz a co z tymi nawozami co podawałem dawać jeszcze czy już nie ? może jakieś wskazówki co do moich roślinek macie ? pierwszy raz sadzone także non stop zbieram informacje :)))

O

OdcieńZieleni

Guest
ładnie juz kwitną, tych nawozów mógłbyś dać ciutke wiecej, wychodzi Ci 1.5ml na litr, a biobloom i top max minimum 2ml/l, mozesz dac nawet wiecej, ja daje 6-7ml/l bioblooma i 4ml/l topmax, wszystko idzie cacy, obserwuj czy w głównych szczytach nie pojawia sie pleśń bo zazwyczaj tak to sie zaczyna, ładnie podlewaj i bedzie cacy, pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół