12x600W

Wyszukiwarka Forumowa:

RAYAN

Well-known member
Rejestracja
Lis 18, 2015
Postów
520
Buchów
0
Siemacie 12x600w moze byc lipa z takim poborem czy w UK nie przywiązują do tego wagi? bo juz kupilem po okazyjnej cenie xD
 

RAYAN

Well-known member
Rejestracja
Lis 18, 2015
Postów
520
Buchów
0
Czyli ze doladowania tak? A jak tego nie zrobie to co sie stanie? Czy taki czy zwykly to oni i tak chyba widza ile energi zuzywam nie?
 

Total Kozak

Buja taka muza!
Weteran
Rejestracja
Lip 5, 2015
Postów
3,117
Buchów
6,121
Odznaki
2
jak tego nie zrobisz to pront sie skończy
 

RAYAN

Well-known member
Rejestracja
Lis 18, 2015
Postów
520
Buchów
0
Jak wynajmuje dom od goscia to mu nie zmienie licznikow :) do ilu lamp na 2 razy moge wrzucic? Max ,znajomi tu nawet boxow nie maja a po 18 -22 lampy chodza ale ja az tak chyba nie chce...mowia ze bez lipy....a co z helikopterami ile osob tak lapia? I jakie hrabstwa sa najbardziej przychylne dla growerow?
 

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rejestracja
Maj 30, 2009
Postów
14,547
Rozwiązań
1
Buchów
15,282
Odznaki
1
Pokaz fote tych 12 lamp w roomie albo przestan fantazjowac.
 

dnx

the jungle is massive
Rejestracja
Paź 26, 2015
Postów
2,617
Buchów
1
Odznaki
1
Przypal po zuzyciu pradu w prywatnej chacie mysle bedzie szybki.
 

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rejestracja
Maj 30, 2009
Postów
14,547
Rozwiązań
1
Buchów
15,282
Odznaki
1
Przypal po zuzyciu pradu w prywatnej chacie mysle bedzie szybki.

Ten koles ma niewiele wspolnego z grow i nic nie wskazuje na to, zeby mialo sie to zmienic, cala reszta to jego mrzonki.
 

RAYAN

Well-known member
Rejestracja
Lis 18, 2015
Postów
520
Buchów
0
Przypal po zuzyciu pradu w prywatnej chacie mysle bedzie szybki.

W jakim sensie przypał ?

---------- Post Zaktualizowany 18:43 ---------- Data pierwszego postu 18:36 ----------

Ten koles ma niewiele wspolnego z grow i nic nie wskazuje na to, zeby mialo sie to zmienic, cala reszta to jego mrzonki.

Jak nie pomagasz to nie przeszkadzaj lece do angli a znajomy tam siedzi i odstapil mi duale 600 ze zwyklym odblysnikiem i balastem po 140zl , to forum jest po to zeby ponoc a nie udowadniac fotami kto ma jaki sprzet nie zamierzam robic tez fotorelacji , bo mi nie wierzysz :D wyjasnie tylko to co chce wiedziec i tyle.

---------- Post Zaktualizowany 19:26 ---------- Data pierwszego postu 18:43 ----------

I lepiej powiedzcie jak to robicie ze jak wynajmujecie dom i robicie 6-12 lamp , to jakim cudem landlord nie przypierdziela sie ze zuzycie z 40 funtow wmiesiacu wzrasta do 300-400 nie wiem jakie tam ceny, bo kolega od lamp mowil ze to landlord oplaca wszystko,poprostu przelewa sie pieniadze. On ma swoja chate wiec omija ten etap
 

Total Kozak

Buja taka muza!
Weteran
Rejestracja
Lip 5, 2015
Postów
3,117
Buchów
6,121
Odznaki
2
[MENTION=46883]typowy[/MENTION] by Ci odpowiedział, co i jak.

Jak nie masz własnej chaty to się nie bierz za jakieś 12x600 bo narobisz sobie przypału i tyle będziesz miał z tego. No chyba że dogadasz sie z landlordem, ze chcesz chodowac ziolo u niego na chacie, w razie przypału on nic nie wie, a jak wszystko idzie ok to dostaje odpał.
Szansa powodzenia tak dużego projektu jest nikła, szczególnie jak on to on płaci rachunki.
 

Football Manager

Well-known member
Weteran
Rejestracja
Sie 28, 2012
Postów
4,048
Buchów
6,462
Odznaki
3
Mam kolesia, który robi takie projekty, lecz ktoś mieszka w tym domu (opiekuje się roślinami i pracuje) on tylko daje sprzęt i wpada co jakiś czas kontrolować czy wszystko dobrze idzie. Ma jakiegoś swojego elektryka zdejmuję jakąś blokadę z licznika i robi dwa projekty. Po zakończeniu owych projektów wraca elektryk i podłącza licznik jak był na początku. No i szukają nowego domu pod wynajem i tak już czwarty czy piąty rok...

---------- Post Zaktualizowany 20:02 ---------- Data pierwszego postu 19:58 ----------

a jak prad jest na doladowania?

Przestań cudować z prądem na kartę bo jak mi się zdaje to na max 50f mozesz doładować i ile Ci to wystarczy przy takim projekcie ? Później Cie przyczają w sklepie, że koleś chodzi i ładuje kartę po 50 f co dwa dni... przypał jak ch*j a jak zapomnisz i doładować i będziesz w tym czasie w pracy to co zrobisz?
 

dnx

the jungle is massive
Rejestracja
Paź 26, 2015
Postów
2,617
Buchów
1
Odznaki
1
NIe koniecznie trzeba chodzic po paypointach bo mozna doladowywac przez apke w telefonie. Ustalic sobie tez mozesz limit debetu w razie braku pradu . Duzo zalezy od samego dostawcy ale rzucaja sie bez przemyslenia na taka moc glupota i proszenie sie o przypal. To nie uk sprzed 10lat .
 

wspolpraca

Well-known member
Rejestracja
Maj 9, 2009
Postów
167
Buchów
0
Ostatnia edycja:



Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół