"150W 150 gram " growlog by easyfrm

Wyszukiwarka Forumowa:

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
4
Witam! Na wstępie napisze ze miałem nie prowadzić relki ale jestem człowiekiem sentymentalnym i Lubie wracać oglądać stare zdjęcia :)
Na początku wybór poszedł na 3x cheese od 00seeds lecz żadne nie wykielkowalo trudno :) Do tego poszedł powerkush od dinafem on już rośnie ok tygodnia reszta dopiero lebki pestek wyszły na powierzchnię. Cel 150 gram. Zestaw taki sam jak w przedniej relce.
HS 60, 150w hps gib ,gleba canna terra professional , biobizz indoor (grow bloom topmax ) dwa mieszaki jeden wciągający .
Bohaterki:
1x Powerkush dinafem
1x Skunk #1 x NL #10 ~F2 seeds
1x Chocolope ~orion seeds
1x Killing Fields x Chocolate Rain ~ Warr Seeds

Ostatnia edycja:

Weed_hub

Well-known member
Buchów
0
Odznaki
1
Grunt to stawiać sobie wysoko poprzeczkę :) Ile wega planujesz? 2mc? :) 1g/1W to nie lada wyzwanie przy takiej mocy HPSa? Siedzę i obserwuję.

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
4
Wega dam 30-35dni . Na flo chce doświetlac 2xcob 30w . Gdzieś mi pisales w relce ze masz zakurzonego lumateka na strychu. Nie chcesz się pozbyć?

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
4
Założenie mam takie żeby zrobić z nich 4 choinki na 60% boxa. Lst może zrobię na dwoch zobaczę bo miałem tylko stożek wzrostu uciąć i potem na odrostach ten sam zabieg

dnx

the jungle is massive
Buchów
1
Odznaki
1
Z mojej strony, jak chcesz dobic targetu to wez tam siatke rozloz a bedzie Ci dane.

Weed_hub

Well-known member
Buchów
0
Odznaki
1
Wega dam 30-35dni . Na flo chce doświetlac 2xcob 30w . Gdzieś mi pisales w relce ze masz zakurzonego lumateka na strychu. Nie chcesz się pozbyć?

Hehe, nie, nie chcę się pozbyć. Lumatek jest wieczny;) nigdy nie wiadomo czy mi jakiś pomysł do głowy nie przyjdzie żeby odpalić 400W :D. Trzymam kciuki za wynik, może przedłuż ten veg o dwa tygodnie i jakieś solidne LST z cięciami szczytów, takie ala Main Lining?

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
4
Z mojej strony, jak chcesz dobic targetu to wez tam siatke rozloz a bedzie Ci dane.
Dnx może ta siatka to dobry pomysł. Powiedz mi jaka ta siatkę kupić ? Weed hub chyba jednak rozważe tq siatkę takie małe Sea of Green

emceero

Well-known member
Weteran
Buchów
692
Odznaki
6
No ale jak dorzucisz 60W to musisz zdjąć 210 gieta. Taki jest plan ?

dnx

the jungle is massive
Buchów
1
Odznaki
1
Dnx może ta siatka to dobry pomysł. Powiedz mi jaka ta siatkę kupić ? Weed hub chyba jednak rozważe tq siatkę takie małe Sea of Green

Sea of green zupelnie nie ten temat ... siatke 5x5 albo szunurek i bedzie ok

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
4
No ale jak dorzucisz 60W to musisz zdjąć 210 gieta. Taki jest plan ?

Spokojnie Panie jeśli w ogóle dorzucę te coby na flo. Ale jeśli tak zrobię to owszem poprzeczką idzie na 200g

---------- Post Zaktualizowany 08:40 ---------- Data pierwszego postu 08:39 ----------

Sea of green zupelnie nie ten temat ... siatke 5x5 albo szunurek i bedzie ok
Dzięki kupie za jakiś czas. SoG to pomyliłem pojęcia :)

drzewiec

spokojny furiat
Weteran
Buchów
8,579
Odznaki
11
dobry plan,tez zasiadam i bede obserwowal realizacje .. powodzenia

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
4
Mala aktualizacja. Panny rosną temperatura w granicach 23-28 w dzień w nocy spada do 19 20 C. Wilgotność w przedziale 35-55% . Powerkush po fimie jest ok 10 dni starszy od reszty. Konstrukcja na scroga zrobiona jutro siatka przychodzi. Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
4
Haalo siema po dłuższej przerwie :) Nie miałem jak zmienić hasła a wyszła ważność dziś dopiero dorwalem się do kompa. U mnie wszystko ok grow sobie rośnie parę zmian m.in. zmiana na 12/12 flo od 3.03 no i najważniejsze podmienilem żarówkę na 250w :) Bez zbędnej gadki pora na fotki .
Z góry przepraszam za niechlujnosc tej relki ale cała relacje przez smartfona. Pojedyncze zdjęcia , przeglądarki tor , vpn itd.. ten post zajął mi dokładnie 42 min wraz z przesłaniem zdjęć. Proszę o wyrozumiałość :)
18.02

21.02

24.02

4.03 juz parę dni pod 250w

6.03

Ostatnia edycja:

Dumper

Well-known member
Buchów
0
Szybkie pytanie- podnosiłes jakos wilgotność powietrza czy cały czas na wegu było 30-50% ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół