- Buchów
- 1
Elo mordeczki kochane 

To mój drugi grow i druga fotorelacja na forum 
Będzie grubo 

Roślinki: 2x California Hash Plant femi sezonówki Dinafem
Box: 40x60x120 cm.
Oświetlenie: HPS 150W
Medium: Canna Terra Professional, doniczki 11 L
Wentylacja: wlot pasywny, wylot axial flo 125 turbo 185 m3/h + filtr węglowy eco 240-360m3/h, mieszający (dokupię nowy, bo ten już ledwo daje radę)
Nawozy: Na weg BioGrow, na flow BioBloom
Warunki:
odpowiednie 
Wilgotność: nie potrzebna mi ta wiedza
Trening: się zobaczy, spontan i mam zamiar trochę sie nimi pobawić, tym razem już trochę pewniej
 pewnie topping, LST jak się uda tym razem  a na następny grow lecę z main liningiem
Fotoperiod: weg 18/6, flo 12/12

To mój drugi grow i druga fotorelacja na forum 
Będzie grubo 

Roślinki: 2x California Hash Plant femi sezonówki Dinafem
Box: 40x60x120 cm.
Oświetlenie: HPS 150W
Medium: Canna Terra Professional, doniczki 11 L
Wentylacja: wlot pasywny, wylot axial flo 125 turbo 185 m3/h + filtr węglowy eco 240-360m3/h, mieszający (dokupię nowy, bo ten już ledwo daje radę)
Nawozy: Na weg BioGrow, na flow BioBloom
Warunki:
odpowiednie 
Wilgotność: nie potrzebna mi ta wiedza
Trening: się zobaczy, spontan i mam zamiar trochę sie nimi pobawić, tym razem już trochę pewniej
Fotoperiod: weg 18/6, flo 12/12
Jeśli chodzi o pomiar temperatury i wilgotności - nie jest mi to do niczego potrzebne. Widzę po prostu po nich czy warunki panujące są odpowiednie. Jak im za gorąco to też widze, termometr zbędny w moim boxie 
6 września nasionka poszły do wody, 7go na recznik papierowy, a 8go do kubków po jogurtach, a dziś do docelowych. Na spód warstwa keramzytu, sprawdziło mi się to poprzednio
Roslinki poszły pod lampę dwa dni później niż powinny, ale nie miałam głowy do tego akurat
Domowy ogródek

Pozdro
Ostatnia edycja: