• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

18 Dniowa Ak47 Af

Wyszukiwarka Forumowa:

Unhuman

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich. Moja roślinka ma już 18 dni, jak ją oceniacie czy nie jest trochę za mała? Troszkę ma liście oklapnięte bo mocno padało i ją trochę przelało. Dodatkowo ma dziwne przepalenie na jednym z listków. Jak myślicie od czego to może być. Pojawiła się już kilka dni temu przed pierwszym podlanie z nawozem więc wypalenie przez nawóz odpada. Więc wnioskuję że jest to jakiś niedobór ale czego? Teraz żeby na nią nie padało zrobiłem jej taki daszek, żeby odpoczęła od deszczu. Wystarczy jej coś takiego?
fot.

Ta plamka:

Czy jak na swój wiek ładnie rośnie?:zjarany:

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Ciekawy sposób osłaniania. Ciekawe jak sprawdzi sięprzy silnych wiatrach.

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Planik ładny, heh widzę ze ładnie go zabunkrowałeś od dołu i od góry :yeahh:

Ja bym wywalił tą folie lepiej żeby słoneczko grzało bezpośrednio bo tera troszke badyl się robi powinno być więcej pięter jak na 18 dni

Tyros

Member
Buchów
0
Chłopie jak pogoda słaba to bedzie słabo rosła,proste. Wiec mu nie mow ze słabo az tak wyciągnieta bo widziałem gorsze.

Unhuman

Well-known member
Buchów
0
Wiesz co ta foli nie przeszkadza, teraz jest u mnie troszkę deszczowo, tylko dlatego tam ona jest. Co do wiatrów, w tym miejscu praktycznie ich nie ma lub są minimalne, ponieważ w odstępach 2m od krzaka są gęste zarośla które całkowicie go tłumią. Dzisiaj zrobiłem roślince lst. Zobaczymy co z tego wyjdzie:bounce:
Fot:

Czy lst zostało dobrze zrobione?

Ostatnia edycja:

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Lst spoko ale ja bym jeszcze zablokował te boczne odrosty na bokach żeby nie poszły w górę

Unhuman

Well-known member
Buchów
0
Faktycznie zapomniałem o nich jutro jak będę podlać do jej uziemię. Jeszcze raz dzięki.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół