• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

18 Sierpien nic nie kwitnie ;/ o rady prosze

Wyszukiwarka Forumowa:

ochman

Well-known member
Buchów
0
Ani kali mist ani passion ani easy stiva nie kwitna ? sa jakies szanse na dojscie ? jak moge im przyspieszyc zapoczatkowanie kwitnienia a potem kwitnienie ?

grthu123e

New member
Buchów
0
Dołączam się do pytania mam również podobny problem ze swoimi roślinami

RPK1

Well-known member
Buchów
0
Jesli chcecie znac odp. to nikt chyba nie jest jasnowidzem nie napisaliście ile one juz maja, nawet foto nie daliście ehhh.

Justi

Well-known member
Buchów
0
ehhh, na Waszym miejscu po przeglądałbym fotorelacje z ubiegłych lat i zobaczył co jest grane... a grane jest dla mnie to, że to normalny stan... U nie których dopiero pod koniec sierpnia zakwitły. Poza tym to są sezonówki i tak czy siak zakwitną. Wiadomo byłoby lepiej jak najszybciej, a nie borykać się później z problemami odnośnie zimnej jesieni (nie daj Boże). Ale to i tak czy siak zakwitnie, teraz czy za tydzień lub dwa... Czekać i modlić się o złotą Polską jesień, a i na przyszłość jak się ma tak srać, że nie kwitnie, nie dojdzie, to stawiać na automaty, a nie pełnosezonówkę i płakać.

z fartem :spalony: :harvest:

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
spokojnie, u mnie też nic nie jeszcze nie kwitnie ;) także luźno, jeszcze jest czasu : )

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
dużo wiary ma problemy z kwitnieniem w tym roku u mnie tylko Es zakwitła reszta stoi i czeka hj wie na co <coolpalacz>

grthu123e

New member
Buchów
0
tu się nikt nie sra ni nie płacze a normalnie pyta pierwsze trichomy się już pokazały tylko chodziło mi o to czy dojdą czy nie

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
witam u mnie tez dopiero z 2 z 2x krzakow zaczely kwitnac a do tego sarny mocno mi daly w piz*e sa slady jak k***y kladza sie na krzakach i obrywaja z nich galazki przy czyhm zrywaja powierzchnie glownych lodyg niestety nie wiem juz co z tym zrobic ....;/

a co do tematu to spoko spoko panowie i panie swoje zbierzemy :D

t0tenham0n

Well-known member
Buchów
0
panie no raczej chyba musza miec trohe czasu sie wystroic przed impreza i czasem dobra kuracja naturalna jak z nawozami:D:zjarany:

G

Gość

Guest
Wszystko zależy od odmiany. Chociaż moje outy z 3 spota pokazały topy dopiero wczoraj. Sądzę, że jak do 1 września nie pokarzę się nic. To lipton konkretny

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół