Zostaw lampę bo jeszcze gorzej narobisz. One muszą teraz mieć zwiększoną fotosyntezę, a nie w drugą strone. Biotabs po reformułacji jest dużo silniejszy. Jeszcze przed przełączeniem się nie wczytaly tabletki do końca, a już były czarne. Ty szukałeś niedoborów:
Następnie minął ponad tydzień i dorzuciłeś orgatrex, domyślam się że tak jak producent nakazał - końskie dawki:
Mija kolejny tydzień i żeby nie było nudno dorzucasz biopk
zapowiadasz calmag....
Tylko woda bo będzie tragedia.
Przecież te fotki mówią wszystko, nic nie pasuje do Twojej hipotezy z temperaturą. To książkowy przykład pazurów od azotu. Teraz sprawdź kiedy ostatnio dodawałeś azot: w ziemi, w startrexie, tw tabsie, w orgatrexie i biopk(bo chyba tego używasz).
www.growweedeasy.com
Jak wygląda roślina której jest za gorąco? Blaszki się odginają, zwijają się liście:
www.growweedeasy.com
Zrób porządną defoliacje:
www.growweedeasy.com
Fotka sprzed dwóch dni.
![]()
Czy to nie są objawy braków?
![]()
![]()
Następnie minął ponad tydzień i dorzuciłeś orgatrex, domyślam się że tak jak producent nakazał - końskie dawki:
Siema
Dzień 40/ 7
Nie jest dobrze, ale też nie ma tragedii. Przez światło zaburzyłem cykl wzrostu, przynajmniej mi się tak wydaje. Ostatnio podany Orgatrex, nic więcej nie dodaje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdro![]()
Mija kolejny tydzień i żeby nie było nudno dorzucasz biopk
Siema
Dzień 47/14
ProblemKwiatostany zamknięte, mogłem przedobrzyć wilgocią, nawilżacz wyłączony, utrzymuje się 40-55%. Zamówiłem CalMag,może pomoże. Wczoraj podałem pierwszą mini dawkę PK 1ml/1l.
Fotki z dziś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdro![]()
Tylko woda bo będzie tragedia.
Siema
Dzień 63 i nie jest dobrze
![]()
Przecież te fotki mówią wszystko, nic nie pasuje do Twojej hipotezy z temperaturą. To książkowy przykład pazurów od azotu. Teraz sprawdź kiedy ostatnio dodawałeś azot: w ziemi, w startrexie, tw tabsie, w orgatrexie i biopk(bo chyba tego używasz).
How to Identify & Fix Cannabis Nitrogen Toxicity (with Pics)
Does your plant have "the claw?" The talon-like leaves that are bent at the ends are a sign that your plant may have nitrogen toxicity. Learn how to fix it.
Jak wygląda roślina której jest za gorąco? Blaszki się odginają, zwijają się liście:
How to Prevent & Treat Heat Stressed Cannabis Plants
Too hot for your cannabis in the grow room? Learn how to save your plants from heat stress with a variety of techniques as well as certain supplements!
Dzięki, nie potrzebnie zwlekalem
![]()
Zrób porządną defoliacje:
"Defoliation Deep Dive" Cannabis Yield Multiplier | Grow Weed Easy
by Nebula Haze Introduction to Bud-Based Defoliation What is cannabis defoliation, and why/how does removing leaves from a cannabis plant increase yields?