- Buchów
- 0
Siema ziomeczki zmontowałem boxa i chciaem was prosic o porady..sugestie co mógłbym jeszcze zrobić,ulepszyć?? do rzeczy:Box to szafa 86x55x146 pokryta biała matową , lampa sodowa 150w , wentylacja 2x wyciagajace u góry 3x tłoczące w środku + otwor po went.pc w dolnym rogu. 4x doniczki 10l zasypane uniwersalna ziemia 5.5-6.5ph (bez zadnych dodatkow), pestki z f2seed; 2x Chocolope fem. i 2x Early skunk reg. Temperatura przy szczytach zaleznie..30-31*c (nie za duża?) wilgotność 50%.
Szpinak wyszedł na powierzchnie dokladnie 01.07 od tego czasu siedzi w boxie na weg. światło 18/6, Podlewany 5l wodą z biedry 2l co 3dni na przemian czystą../biohomus Forte. jutro 5te podlanie Bioo.
Prosze mi powiedzieć, powinienem zrobic jakis trening moim pieknym, ile czasu powinienem trzymac na weg i ..kiedy ewetualnie moge sie spodziewac oznak płci ?? :<
sorry za jakość fot:takie uroki nokii
Szpinak wyszedł na powierzchnie dokladnie 01.07 od tego czasu siedzi w boxie na weg. światło 18/6, Podlewany 5l wodą z biedry 2l co 3dni na przemian czystą../biohomus Forte. jutro 5te podlanie Bioo.
Prosze mi powiedzieć, powinienem zrobic jakis trening moim pieknym, ile czasu powinienem trzymac na weg i ..kiedy ewetualnie moge sie spodziewac oznak płci ?? :<
sorry za jakość fot:takie uroki nokii

Ostatnia edycja: