• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

1x 90 sativa 2x jakieś automaty

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Ardor

Well-known member
Buchów
0
Prezentuje moją amatorską uprawę... W jej skład wchodzą 3 rośliny. od początku ideą uprawy był eksperyment, zdobywanie doświadczenia oraz ewentualny plon bez większego wysiłku. Po wielu nieudanych próbach, atakach zwierząt (krety, sarny dziki, zające), pogody (susza, mrozy, mokradła), kilku przypałowych odwiedzinach (zauważyłem obecność człowieka w okolicy (człowiek znajomy ale mimo wszystko) znalazłem idealnę pod wieloma względami miejscówkę o dużym nasłonecznieniu (od rana do wieczora z 2 godz. przerwy ok. 11-01). Uprawa jest jak już wspominałem trochę zapuszczona, odwiedzam ją raz na 2 tygodnie średnio, chociaż zdarzały się przerwy (np. miesiąc). Nasiona od znajomej dostałem i trochę mi się pomieszało:( Tak więc moje najsilniejsze które poradziły sobie z przeciwnościami to:
1. Nieokreślony gatunek o wysokim procencie sativa (z relacji znajomego ok. 90 %)
Zaczęta w marcu w domu, wysadzona w kwietniu, zestresowana przystopowała rośnięcie. Aktualna wysokość 1m 12cm
trzy pierwsze zdjęcia z przed 3 tygodni, reszta z 02.08

02.08

---------- Aktualizacja posta 18:31 ---------- Czas poprzedniego posta 18:25 ----------

2. Na 95%automat wiek około 2 miesięcy, wzrost na chwilę obecną 56cm była już bardzo duża gdy niestety zając mi ją przyciął. Po tym zajęczym treningu korzenie zostały jednak mocno rozwinięte więc przesadziłem i ma się tak

---------- Aktualizacja posta 18:37 ---------- Czas poprzedniego posta 18:31 ----------

3. Nieokreślony automat (ach ta pamięć), najmniejszy ze stada, bez żadnego treningu. Wiek 1 i trzy czwarte miesiąca. Wysokość 45cm.

---------- Aktualizacja posta 18:43 ---------- Czas poprzedniego posta 18:37 ----------

Jak się pewnie domyślacie jako mało doświadczony hodowca potrzebuję pomocy... Zabarwienie liści wskazuje na jakieś braki... chciałbym upewnić się także co do płci roślin. Czym spowodowane mogą być dziury w liściach???
W okół roślin pajęczyny zbudowało parę spasłych pająków (byłem świadkiem jak jeden zjada świerszcza) widziałem jednego dziwnego pająka białego to go zabiłem, były też czarne i jeden czerwony (dead) wszystkie duże.
Czy mogę liczyć na jakieś zbiory?? (topy na razie 0 z moich obserwacji)
i co polecacie ??? krowie łajno??? (wcześniej posypałem nawozem babci do kwiatów) proszę o pomoc

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 18:43 ----------

POMÓŻCIE ROZPOZNAĆ DEFICYTY!!!!Jaki nawóz dać??? Biohumus?

Ardor

Well-known member
Buchów
0
Przeżyła tylko roślina nr.3. Plon to 32 gramy mari. Stuff nie śmierdział przez co podchodziłem do niego raczej sceptycznie. Na pierwsze testy. Skręciłem pół na pół z tytoniem i spaliłem z kolegą. Uprzedziłem go, że pewnie nie zadziała bo lipa jakaś wyszła. I tak zaczęliśmy palić i rozmawiać, że słabe i w ogóle. Po chwili się zorientowaliśmy, że jesteśmy genialnie porobieni. Smak bardzo dobry, a high bardzo energetyczny i mobilizujący. Chociaż lekko dezorientujący (czasem ludzie nie trzymali wątku rozmowy)

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół