• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

2 KILO czy bedzie z 30 bigbud

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam znowu mam pytanko czy z 30 Big Budów w wersji Indoor w 10 l donicach przy nawozach hesi na kwitnienie , przy 4x400 w bedzie 2 KILO suchego ?

Wygloda to tak w 105 dniu przy 71 dzien przełaczenia 12/12:bounce:

:joker:

Herb

Well-known member
Weteran
Buchów
5
Myślę że Ci się uda uzyskać 2 kilo ale pewność będziesz miał dopiero przy ważeniu suszu :yeahh:

D

Donie Darko

Guest
Nie ma takiej opcji zeby z tych roslin bylo 2kg dobrze wysuszuonej i wytrimowanej trawy.

tekbar

Well-known member
Buchów
0
Tez myślę, że marne szanse i popieram Donie Drako. Bo jest baaaaardzo różna interpretacja pojęcia "suche".

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
kilogram z hakiem:joker:

monopolowy

Well-known member
Buchów
0
te zdjecia powinny trafic do perelek :D nizle badyle. Ten w wannie do betonu zabija. Ile on tam ma ziemi? 2kg bedzie wszystkiego na mokro, nawet moze ponad. 30x35g srednio stawialbym wiec sobie policz ;)

G

Gość

Guest
No nie ma szans.
Zaniedbane.
800-1000g powinno być ,a może i nie ,bo teoretycznie to za 2 tyg (max )powinna byc kosa.A wiekszość wypirdki.

S

Spasiona Swinia

Guest
Kilo to będzie jak dorzucisz jakiegoś prosiaka do tego chlewu. :lol3:
Ale Syf Kiła i Mogiła tam panuje a te resztki kleju na wiadrach to robią za boosta ?
Napewno zdrowe i eko palonko to nie będzie - no ale komercja widać pełną gębą.
Podsyp Dolomitem po brzegi do tej kastry :D

big skun

Banned
Buchów
0
to sie nazywa "SPARTAN GROW"- widac ze oszczedzales nawet na doniczkach a teraz dwa kilo chcesz wyciagnac , ciesz sie ze te rosliny w ogole zyja bo nawet wiader nie chcialo ci sie wyszorowac a ch*j wie co tam w nich bylo.STARA MADROSC ZYCIOWA-PAZERNY DWA RAZY TRACI!TY JUZ STRACILES - SZACUNEK NA TYM FORUM! SZKODA TYCH 30 NASION A WYSTARCZYLO TROCHE PRACY I SERCA WLOZYC W TEN PROJEKT I WTEDY MOGLBYS MYSLEC O TYCH UPRAGNIONYCH DWOCH KILO.NASOWA MI SIE JEDNO SLOWO-MASAKRA!!!!!!!!!:pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl:

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja wiem, czy "stracił" te nasiona? Kwitną, oświetlenie dobre - gdyby nie totalna prowizorka i gdyby trochę się przyłożył to mogło być całkiem nieźle. Widywałem rośliny w dużo gorszej kondycji.
A tak? Kilkaset gramów pewnie będzie, więc inwestycja zwróci się ze sporym "hakiem".
Gdybym miał obstawiać - obstawiłbym trochę poniżej kilograma. Chociaż tak "na oko" trudno zgadywać.

G

Guest

Guest
ja stawiam 100 pestek ze wyciągnie 2 kilosy spoko :)

ps; ziomek warunki mogły by byc lepsze to miał bys nawet 5 kg z 30 krzaczków ale jest jak jest ale te dwa kilo powinienes wyciągnąc postaraj sie w koncówce poczytaj troszke i mnie niezawiedz :)

ps2; kazdy orze jak morze :) 30x30g=900 g na tyle to wychodzi ale mam nadzieje ze je jakos podciągniesz k....a !

ps3; widac tylko kilka krzaczków reszty niewidac wiec jest tego sporo ,i sporo wyciągnie :)

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół